[Switch] 劇透討論請用五重引用(見#1) | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
果堆master戰技要留喺個職業先用到
狙擊手招Hunter Volley都係咁,搞到Shamir練完一轉弓騎就廢返
is係咪覺得if入面流星太勁所以唔俾佢再威
個動作咁型嘥晒
啱啱挖到紅歌姬, 想請教下佢目標係升咩 同 點樣轉做舞者? 職業見唔到有....
綀到爆力 做一拳超人
黎緊舞會你用大波妹參賽就可以轉到
舞者唔一定要佢
玩到咁上下就有event俾你揀邊個做
開頭覺得條友好鳩
玩落睇劇情就覺得佢只不過係有啲自戀
最緊要入佢外傳拎神器
歌姬魔力輸出好L勁 舞者都幾浪費
秘銀點有?
畀左隻橙毛平民佢 令佢無得同貴族結婚
我另外都有挖左白毛
end game果陣喺free map過關拎過,不過唔係成日有
到最後未儲夠數鍊武器已經打完主線
我本來都想問
我想整把古拉迪烏斯出黎
要十個

火紋強迫症之一儲兵器但唔用
想問下其實轉職有咩用?
想問下大波老師係咪就算b左都無咁快溝到過黎?
我b左佢差唔多成個月都無event出既
想請問下點解隻game人聲咁細聲
明明全部都較到最大但係其他都幾正常
同意玩最上級要一開始就規劃
個人意見法騎寧願佢好似以前gba咁純法騎捨棄物理手段
加咗移動力同有再移動已經好屈
同埋得紅線兩隻法師係男
黃藍線都係囡囡可以黑白雙修轉最上級
重騎最痴線,明明騎士之前都係用槍突然就黎個斧A需求出黎玩鳩人
仲要轉完之後少左1格移動力又少左幾點力量同魔防換斧專精同物防高幾點
根本似平行多過上下位分別
重騎我都有諗過
我會揀轉黑騎或者白騎多過重騎
犧牲最top物防但可以換來平衡既雙防同埋可以用魔法
不過係因為紅線已經有皇女做物坦
Petra做閃避坦我先敢放棄重騎
黃藍線可能要再思考下個陣
羈絆要再過一段時間先升點搞
好想升呀
玩玩吓就兩點
隻Game真係好上癮
一玩就停唔到咁
唔知多唔多人發現呢個
loading畫面個像素人仔可以用體感控制前後同跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞