[Switch] 劇透討論請用五重引用(見#1) | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有得轉
咁就冇問題, 用normal睇哂佢個系統有咩factor先玩難
我玩到皇女最後一關
反而更想玩埋其他線佢,尤其藍線
更加想知道皇子做乜突然搞到痴左線咁
不過諗起要劈死依家陪左我咁耐嘅紅班角色就....唉
主角轉左修道士之後,點升理學/信仰?冇技既
唔明
不嬲升都係靠研修、出魔法
哦,咁我明白,姐係要散步搵人升到有技升
你冇技係咩意思, 冇理由修道士出唔到魔法
睇唔到#483, 佢講咩
好彩完全封鎖咗
印象中一開始冇魔法嘅人要理學/信仰升到D先會學到魔法
而家玩青獅,第一關已經feel到難左
know that feel bro
唔想殺班女女
最終之戰比人秒
唔挖先唔完整 無左自己班同人地班學生d支援

你可以咁諗 自己(老師) 係個高魅力仆街 周圍挖人角 代入番就ok
釣魚升指揮經驗
建議大家留返大繁殖日先釣
因為係按返尾數計經驗
另外魚既level
彩》黃(賣得唔食得)》紅》大藍》小藍
另外如果有釣魚任務既果條係紫色
後宮王
講真追S反而唔好玩
封印最過癮係儲錢玩秘密店,買完個個角色都行十幾格
烈火追rank就變咗marcus無雙,然後某一兩關grind鬥技場,推返個經驗rank上去
有啲轉職道具又唔用得
被劇透,不過好彩我都估緊係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞