200萬人網上購物平台初步結果 (2)

1879 回覆
5706 Like 42 Dislike
代友覆 :
1. 有朋友做左廿年物流/倉儲,想幫拖
2. 同一位朋友其實已經計劃緊做網上做台灣產品,希望幫到兩邊有需要工作嘅人,可否聯絡一齊傾?
https://lihkg.com/thread/1395073/page/1

尋晚反應非常熱烈,今晚繼續
我有個朋友係會計師想邦手,聯絡https://t.me/chilungsin
八月五 三罷
how to join?
我一定幫襯買野....
sorry 巴打。。。。
現在基本夠人了。。。 好多好有行業經驗巴打加左幫手。
等我地做起,有野再搵大家幫手。

it 既巴打們好多人主動幫手。。。現在要快同慳錢,主要先用第3方平台。所以佢地要等自建平台時先可大顯身手。

真心多謝同感激各位支持同體諒。。。放心,我地努力工作中。
樓主打雜要唔要
我係用戶設計師 專做web同app 係4A做
兜風巴有咩用得著我 赴湯蹈火 在所不辭
Hi 做開hongkonh ecom merchandising / buying
有需要搵我啦
我係一個freelance攝影師,你地影product嗰啲我可仗義幫手,或者文宣有需要影相執圖嘅都得。

加油 會買
搞得成一定幫襯。

初期畀大家認購咗網上電子現金券先,咁可以確保有收入
準備咁行。。。 唔知大家接唔接受
剛開始。。。 舉例。。。 大家入左100蚊。。。 我地比110蚊credit你下個月營運時買野。 到收貨可能要你地等下。。。 開始全靠義工。。。 即到你收貨。 可能要再兩星期後。
買得野未
錢已經ready
送貨點解要靠義工?
要起動資金,可以眾籌,一定支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞