200萬人網上購物平台初步結果 (2)

1879 回覆
5706 Like 42 Dislike
啱啱回流IT狗留名
TG @z676767

可以網頁設計 有冇tg gp
想幫手所以終於攞個ALUMNI EMAIL A/C 黎註冊
會計人, 平時翻工用勁多時間做自己野
有可以幫手嘅地方請出聲!
支持,但我乜都唔識,如果允許放工後用私家車送下貨,可以盡幫!
TG @ onedayyandy
支持

我無嘢講 我要見律師 我要去醫院驗傷 我唔會解鎖電話 我唔會簽任何文件
我好想捐錢比佢地
支持

可否自動轉賬
個acc儲起個數
俾左錢先 有需要再入蒞拎貨
可能參與者俾95折咁
因為錢已經俾左,d人一定會幫襯拎貨
相反好地地再買野未必記得去的!
Push
朋友冇連登ac,但好想出一分力,請樓主搵佢
開餐廳/cafe成本一啲都唔低

支持
要幫手既出聲
https://t.me/jackjack715
支持!
呃飯食 IT 撚, 做過多年貨車佬做運輸
睇下有咩可以幫到手
可 part time 私家車送貨
可做細, 中, 重, 掛接, 大小巴車手

TG: @cie_mrcae
請行動發起人盡快聯絡我,經fb page 乞客宣傳後,有好多有心+發緊夢既同路人已留左tg俾我

商量一下點處理資料🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️,謝謝你

另外,如果路過連登而又冇連登帳既巴絲打們
歡迎你先申請一個telegram ac, 申請後將電話set做nobody,唔介意的話,最好暫時唔用真名做ac name (保護下自己都好), 再填番以下的google form

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9WUrWcgj0tV0rYmoBGWe_Z66JRMYuFh7M6wgITmDsCLiYGQ/viewform

我的tg : @Hauyannis
如果遇上問題,歡迎聯絡我
感謝大家!
香港人加油!
想睇下有咩幫到手,做過倉做過採購。全力支持

加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞