200萬人網上購物平台初步結果 (2)

1879 回覆
5706 Like 42 Dislike
支持!ztore現之後一直搵唔到岩心水新網店買日常野
幫襯緊hktvmall
留意番 有個常見弊端,細胞式傳播速度太快,會有損身體健康,情況難以控制
push
我要罷工
最想要有裝賣
可唔可以大手外國入貨,網上轉售?
要揾幾個社會有公信力嘅人出黎做 trustee,即係好似守護公議基金咁,咁容易取得支持。
推! 8月5罷工!!!!!

今日(7月29)1500-1830會有義工係旺角東天橋擺街站等無上連登的市民都可以寫底感受比我地,希望大家支持
【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1
對水炮車對策
用老鼠膠slow it down
跟住
等佢長眠

[歷史與實驗]當燃燒彈同老鼠膠遇上車
https://lih.kg/1380023
義士唔係condom
可以  如果貨品係有人賣
剛開始賣大路牌子野會好d
同遊行既有關野  唔賣  費時比狗有借口玩野
Push
我識寫網頁同埋Cloud方面(準備考Google Cloud Certification)
簡單啲講,full-stack developer一個

所以要義工幫手起左個網先,design,整webpage

開放先登記 集人氣,有好數字再sell比佢地去支持 
有考慮 有相關處理方法 唔會係到講太多
非常好的建議,但要諗下比藍絲代理商同黑狗搞的可能性同應對方法!
貨源得唔得先?
人地大商家可以以較低價格大手入貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞