200萬人網上購物平台初步結果 (2)

1879 回覆
5706 Like 42 Dislike
其實點解唔搞招聘platform?
一,技術要求相對低
二,你一間公司請到幾多人,不如等整個社會幫佢地,可以直接搵適合佢地崗位或者係佢地有興趣行業,我相信會比機會佢地嘅人好多。
三,公司聲稱非盈利,行到咁上下唔知會變成點。
四,就算真真係想搞可以搞間釋囚社企,可以交流下。

試過嘅行業比較多,你提到需要嘅技能我都基本有掂過下。有冇tg?
幫唔到咩手
淨幫到搬貨同課金
有岩既貨,每月貨過千都得
彌補返依家幫唔到咩手
支持

推一下
重申五大訴求
1.全面撤回逃犯條例
2.撤銷暴動定性
3.釋放被捕義士並承諾永不追究
4.全面實行雙普選
5.成立獨立調查委員會追究黑警責任(包括警黑勾結元朗恐襲)

光復香港 時代革命
人工仲好過我依家
100%支持!
https://t.me/qwertypoiii

識graphic design (返緊marketing工)
條link呢?
我想免費幫手,我公司有三位人士包括我,有網站製作知識及經驗,同時AI、PS都識
見到呢個post就立即開account回覆
如有需要可聯絡我
自問有發夢 但唔夠膽太前
課金acc.係邊?
UX UI design
可幫設計網頁
請tg pm @dnlmar
建議先設立一個fb page或webpage, 定時公報進度及搵義工, 不能只在連登發帖, 好快沉。呢個係一個長期plan, 亦可以用賺返嚟嘅錢, 支援長期抗爭, 值得支持。
起動金額,有巴打建議 pre sales coupon 既idea. 減輕我地開始籌款壓力。

模擬登記後, 大家先課90蚊。 營運時 (可能一個月後) 可以買100蚊野。

pre sales coupon只會短期運用去起動,去籌錢。 行順後,大家要買先比錢。

講左開頭要55萬。。。 因為做預算,要做多少少。。希望明白。 到真係用錢, 租office,買電腦,租倉, 我地都會好慳。。。 盡量會自己既。

大家睇左pre sales coupon 既idea. 歡迎比意見,睇下可唔可行。
支持
重課俾後生仔買物資
我屋企長期係惠康網上買嘢
可以長期消費
希望大家都有完整裝備
快啲完成 老母好似又要買嘢
pre sales coupon好方法。支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞