200萬人網上購物平台初步結果 (2)

1879 回覆
5706 Like 42 Dislike
幫手出錢
搵人寫magento
支持 一定幫襯
只可以俾到啲愚見巴打。。

我覺得可以set個最底購買金額$250度,夠$250順豐櫃免費(要睇返個面積)。
其實睇返HKTV Mall同士多,買超過$300好易,首要係快啲儲一舊錢租個倉連辦公室,然後可以租/買三架van分別送港九新界,開始時送貨時間長啲都唔緊要,因為大家都係想支持件事,就算貴少少大家都唔會介意。
run順咗就吸收埋一般人的客源。
如果想一路發展去支持運動,有咗本錢之後可以轉個名,唔洗俾啲腦殘藍絲去煩仲可以吸埋佢哋啲錢。

如果係辦公室客:
最好做的應該係飲品(之前我成個辦公室都有喺士多一齊夾幾箱幾箱咁買飲品返嚟分,而家唔幫襯啦)
然後係零食,但要款色多
同埋麵果啲

如果係家庭客:
短期內唔建議賣冷凍食品,好易有爭拗
米、糧油(送上門唔洗自己搬)、衛生用品等會有市場啲

如果可以整個App出黎更好。

香港加油,要幫手整圖同文宣我都ok
pish
IT狗

pushhhhh 一定一定要支持
push
想幫手!
8月5號大罷工

唔抖下邊有力遊行集會?

一個月100 完全無問題
一定支持
諗左公召名未?
如果搵唔到供應商點算?
公司名, 陰公打錯字
it dog
可幫手寫app
負責緊eShop 希望幫到手
https://t.me/Feliciav_v
加油!一定課金!
係 group到諗緊

再一次。group人數有10個今日增到35個各行巴打。

暫時停收人先。 太多人會亂

無加既巴絲唔好解意。。。。

我地會盡快開會,盡快行下一步。 有困難再搵大家幫手。

大家以後幫手每月買100蚊野,同幫手係你地fb推就得。

同埋下一步出模擬,預先登記會員。。希望你地行動支持。 因為會比我地知道個計劃行唔行到。。。 人數決定一切
如果有埋有機菜買就最好啦
而家jousun買有機菜愈橡愈貴

同埋新酮飲食個市場都幾大
新酮撚係好肯花錢買一啲品質高嘅食材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞