「遍地開花」警察有野講

416 回覆
2743 Like 182 Dislike
個post得7個白警
良心警快啲行出黎,you don’t deserve 凍撚水
大家記住,好多瞄頭警察同暴徒警察都係覺得自己係良心警察
唔止,講埋搵人查我啦
無人話唔再屌黑警喎,出得嚟打我地嗰啲,緊係屌撚到佢仆街啦,唔會同情啦。

咁入面一定有幾個好,讚呢啲人,無問題啊?
完全唔覺得洗到底,隔離先開完火屌張建宗嚟。

黑警就係要屌,呢啲白警都話佢地唔介意,咁咪委屈吓佢地先囉。

另外,佢地話禍不及妻兒,咁有報串嚟樣野㗎嘛,佢地做呢樣野,咪無人搞到佢地,都有條路比佢地行,唔做就唔怪得人,同埋通風報信基本啦。

佢地出嚟支持我地,都好難得㗎啦。總要有人係入面,之後成功,接手都易啲啦。但係,如果佢地企得出去前線嚟,咁就唔好怪我地啦。
反張建宗=正義警察?
如果黑警無間道反張建宗,又係正義警察?
團結警察係好事
代表你同敵人劃清界線
代表佢地要攬住一齊死
因為佢地揹得起套制服就要集體負責

Cop
2000幾個正皮?無野下?
收皮啦想洗底
雖然要左行動先證明到 但手寫字都好過打字print出黎
收皮吧啦,一早又唔出黎?依家個個都話你地警黑勾結,個個驚死就浦晒頭,612個日你地就係黑警,唔好再同我講咩差佬都有好人...廢話
唔好同我講禍不及妻兒
你班自稱警嫂嘅人喺facebook度點樣就咒啲示威者
你哋自己心中有數
我係巴..
我只係幫手post...佢地不代表我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞