「遍地開花」警察有野講

416 回覆
2743 Like 182 Dislike
如果真係支持我地就應該辭職 出面一定有工請
727,元朗反黑

盡量受挑釁前讀宣言(叫佢立即停止挑釁)

盡量受襲後讀宣言(警告佢立即停止攻擊,否則使用武力)

一旦同伴被攻擊,一湧以上,壓佢落地,索帶皮帶加固。盡量制服,制服後馬上讀宣布,指佢多次攻擊,嚴重傷人,所以制服佢
禍必及妻兒,請自重
至香港警察,89解放軍及19香港警察
https://lih.kg/1325242
呢個世界有分警黑同黑警
自己有朋友做警察 冇上前線
佢地支持某D示威者重要理念,
但抗爭潔癖就一定有, 見到咩撞玻璃 折野就反感
而且同老一輩思想分別好大下, 老一輩警 = 深藍
又出洗白po
大家唔好信呀

[理性分析] 班狗同佢地背後嘅政權見依加收唔科 冇撚哂棋 又唔可以屈服先想轉打法出狗招
點解我咁講? 大家睇下721 中上環36槍 出埋槍 唔係一兩粒橡膠子彈加大量橡膠子彈
係36槍無示警下瞄頭橡膠子彈
再睇下香港人咩反應?冇縮過 仲要拎盾向前支援
再睇佢高調同黑社會合作揸刀散播恐怖
香港人一樣唔縮 仲攻返你轉頭
到依加放風出支那解首軍
香港人冇驚過 仲大聲叫好

你話我知 你係暴力政權 同暴力政權嘅走狗 你可以點收科?真係拉哂殺哂?佢地絕對做得出
但係香港太多利益啦 佢地唔會做

所以到今時今日 依一刻先出嚟扮好人想洗白
唔好再中good cops bad cops計 過往有幾多義士俾依招陰過?同黑狗講仁義道德?

唔好嚟到依步先輸呀
唔好忘記黑狗嘅惡行
唔好再咁天真相信狗隊有好人

我肯定 下一次示威有衝突如果放依班”白警”落前線
佢一樣會狠狠咁打落你度唔會留手
我肯定 佢地一定會𣈴頭水平開槍
你地一定比人杯。。
屌你老母 寫幾隻字就想洗白
聽日繼續大大力打鳩示威者
多謝你地講人話
想洗白既唔好講咁多廢話
直接辭職最實際
係到寫幾隻字 然後又繼續出賣香港人?
深夜咪俾黑狗帶風向
早啲休息
727李鵬追思宗教集會
到依家仲有咁多人覺得班狗係值得正評???

唔撚係呀麻連登仔

依加風向轉左先出黎貼卡?
師兄, 下次請早啦
又黎日軍有好人論 德軍有好人論
食屎啦
多謝仲有良心嘅警務人員
其他警犬 不了
和你老母
黑警死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞