「遍地開花」警察有野講

416 回覆
2743 Like 182 Dislike
你地真係要小心呀..入面真係至撚藍到黑暗
光復香港 時代革命
你哋手寫口供notebook怕唔怕畀人捉鬼
收皮啦黑警
大家見到班警察唔開名寫幾隻字就打撚曬飛機
咪玩啦屌 以為寫幾隻字就贖到罪?想洗底?
真係有良心就辭職啦 唔好講咩警察都要養妻活兒冇得揀
你大可以做消防做其他政府工

唔好諗住寫幾隻字香港人就會原諒你班撚樣
少都好過無
多謝你地

d字好cute
各位
恐防有詐
5/30000
你地扑頭扑到咁 唔洗旨意會同情你
建議答應咗警方要求攞咗不反對通知書先,到時臨場大家再自由發揮
正評嗰啲,對唔對得住烈士?對唔對得住被爆頭被拉嘅義士?
唔屌都唔會表揚你地 真係支持的話 首先放棄左份工先
而家唔係二次大戰 警察唔係納粹 個陣就話無得揀 唔做納粹就隨時比德軍處死 而家方會搵唔到其他工? 學某位連登巴打所講 如果係怕出去搵唔返一樣既人工 代表根本唔值呢個人工
把口就話支持 手就揸住警棍 邊有得食兩家茶禮架dllm
請問白警係唔係絕對被杯無可能上到前線?
好似吳志森咁講 只可以守山卡啦?

我同朋友捱佐太多你夥計嘅警棍
甚至到我朋友衝出黎護住我
同你地班警察講我有cancer 會打死人
你地只係由兩個變成4、5個繼續打我、踩我、扯我衫、出言恐嚇我、用胡椒噴霧射我眼
好似完全以殺人為目標
邊個易殺 邊個就死硬咁

真係好難好難信好警察會企前線
甚至見到你篇文我都係好驚
好驚你講完會係背後打死我
我見到你地會打冷震
你地已經變成我嘅陰影
我好想信你
但係我對手一邊打字一邊震
我唔知幾時先會再信警察有好人
希望你地表現出黎
咁你地就係英雄
係部門內會被人針對
搞到佢地心灰已冷
投閒置散
之前喺連登已經有人po咗cap圖,聽講後尾畀人炒咗
我唔知應該用咩態度面對正皮依嗰post嘅差唔多2000人 同埋係唔係應該同情你講嘅白警
可能係我自己有問題 好小氣
但係我見到警察套衫已經好驚
會透唔到氣
我點努力都唔敢信樓主
小心 宜家仲有好多人未信 但我相信你地會係適當既時機奪回香港人對你地部分警察既信心

光復香港 時代革命
警隊高層公然支持恐怖襲擊
NEVER

一日唔成個制度革新
一日都唔駛指意可以同任何警察和解
你哋一定要留係警隊服務市民,全力打擊黑警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞