【重生/多甜】 愛讓他的心裹住了隻惡鬼

1001 回覆
98 Like 5 Dislike
平心而論, 女主咁樣唔係蠢, 係智障
同埋成個故事好女性向, 所以未必太多人會鐘意睇
個人觀點, 不喜勿插
皮己正, 留名加推

唔會啊
我都諗緊點解吸引唔到巴打睇
但佢角色設打係咁
我會令佢慢慢變勇敢

btw真巴?

真巴
因為太多男主既心理? 因為其實你講小小我都已經大約估到佢下一步會做乜, 如果真係要twist既話, 可以試下令佢變得冷靜而狠辣, 唔係陰險而狠辣, 感覺上會有分別

小小意見, 唔岩聽可以唔理

我都覺得主角獨白描述得會唔會太多
冷靜而狠辣同陰險而狠辣果度
可唔可以講得詳細d 有d唔明
btw 多謝巴打意見
我都想再寫得好d

我反而覺得描述男主既心理剛剛好
可以從中知道好多事

純討論
個人觀點, 不喜勿插
皮己正, 留名加推

唔會啊
但佢角色設打係咁
我會令佢慢慢變勇敢

btw真巴?

真巴
因為太多男主既心理? 因為其實你講小小我都已經大約估到佢下一步會做乜, 如果真係要twist既話, 可以試下令佢變得冷靜而狠辣, 唔係陰險而狠辣, 感覺上會有分別

btw 多謝巴打意見
我都想再寫得好d

可以從中知道好多事

純討論

例如差d比人女女女果度, 佢陰險在於佢對女主既報復, 同埋將條友灌水泥沉落海, 呢個可能係好正常既黑道做法, 但係如果冷靜小小咁整個計劃令個男既慢慢受罪再痛快了結佢會唔會更顯出佢有更深城府同埋狠辣..姐係類似誅九族之類既, 連佢屋企人都係報仇既行列中

報復女主果度只係係話傷害佢同令佢有深刻記憶, 呢個我同意亦都好虐心, 而言語上既傷害係最深, 如果講完真係救唔番段關係都可能喎, 雖然佢同女主都係好愛對方, 亦知道點樣撒嬌, 如果可以試下對佢表面冷靜而其實心中暗爽呢?

利申: 唔識感情事, 可能有錯見既見解
個人觀點, 不喜勿插
皮己正, 留名加推

唔會啊
但佢角色設打係咁
我會令佢慢慢變勇敢

btw真巴?

真巴

btw 多謝巴打意見
我都想再寫得好d

可以從中知道好多事

純討論

例如差d比人女女女果度, 佢陰險在於佢對女主既報復, 同埋將條友灌水泥沉落海, 呢個可能係好正常既黑道做法, 但係如果冷靜小小咁整個計劃令個男既慢慢受罪再痛快了結佢會唔會更顯出佢有更深城府同埋狠辣..姐係類似誅九族之類既, 連佢屋企人都係報仇既行列中

報復女主果度只係係話傷害佢同令佢有深刻記憶, 呢個我同意亦都好虐心, 而言語上既傷害係最深, 如果講完真係救唔番段關係都可能喎, 雖然佢同女主都係好愛對方, 亦知道點樣撒嬌, 如果可以試下對佢表面冷靜而其實心中暗爽呢?

利申: 唔識感情事, 可能有錯既見解
推啊
個人觀點, 不喜勿插
皮己正, 留名加推

唔會啊
但佢角色設打係咁
我會令佢慢慢變勇敢

btw真巴?

真巴

btw 多謝巴打意見
我都想再寫得好d

可以從中知道好多事

純討論

我都同意仔細描寫佢報復陌生男人會更加突顯到文華嘅可怕
但冇得誅九族 佢都俾文華害到家破人亡先搵女主報仇

撤嬌果part可以諗吓

巴打嘅意見好仔細
個人觀點, 不喜勿插
皮己正, 留名加推

唔會啊
但佢角色設打係咁
我會令佢慢慢變勇敢

btw真巴?

真巴

btw 多謝巴打意見
我都想再寫得好d

可以從中知道好多事

純討論

絲打鐘意睇回憶
個人觀點, 不喜勿插
皮己正, 留名加推

唔會啊
但佢角色設打係咁
我會令佢慢慢變勇敢

btw真巴?

真巴

btw 多謝巴打意見
我都想再寫得好d

可以從中知道好多事

純討論

我都同意仔細描寫佢報復陌生男人會更加突顯到文華嘅可怕
但冇得誅九族 佢都俾文華害到家破人亡先搵女主報仇

撤嬌果part可以諗吓

巴打嘅意見好仔細

多謝你既接納, 其實我都係第一次參與故仔既討論

多謝絲打幫推
今晚有無文?
今晚有無文?

未打完
不過要瞓喇
聽日又要做奴工
聽日樓主就由癈青退化為奴工
多數夜晚先會出文
放假星期六日會更多d應該係

朝早就要靠各位巴絲推post la
有睇緊ge 讀者可唔可以留吓名
講吓你地有咩意見
好想知你地點睇我筆下嘅男女主 同男二

希望遲下我都有得做奴工
樓主翻工加油 但都要岀文架

好耐無睇有咁多心理描述嘅文
真係好鐘意 睇嗰陣會好自然代入角色
雖然女主識男二在先 但總是覺得男二好衰
好似處心積慮要得到女主
而女主就蠢蠢地咁 好彩有文華係佢身邊
希望佢地兩個以後可以少啲誤會 多啲甜

雖然無成日留言 但唔代表我無睇架

絲打又係final year?

我幾鍾意發掘人物內心行為
特別女主敏感懦弱鍾意亂諗嘢
寫到佢地明明深愛對方又誤會重重果陣

但如果掉翻轉文華係慕凡嘅位置
可能會比佢更處心積慮

不過同慕凡唔同嘅係
文華唔會做出咩迫於無奈放佢走嘅決定

得閒多d留言 好想同讀者多d互動

係呀 last year

佢地嘅愛情真係唔容易啊 如果文華嘅位置唔係咁高 唔知結果會係點呢?

要好好珍惜埋呢幾個月
好快就要出嚟做奴工

太容易嘅話點會咁引人入勝

呢個問題唔會成立
因為文華注定會係一個登峰造極嘅人
一個高高在上嘅人好難理解到女主懦弱嘅心

有人請先得

純粹慨嘆兩個相愛嘅人要兜兜轉轉
女主就唔敢講 男主就好多野都唔會講
一段感情就緊要就係溝通
不過比著我係女主 我都應該會好驚男主

佢最驚嘅係再被人離棄 係男主唔要佢
由細到大,佢身邊嘅人一個接一個咁離棄佢 趕佢走

所以佢咁懦弱都算係情有可原

比人離棄真係好慘 男主就係佢唯一可以依靠嘅人

深夜一推 hon pro做極都未做完
出住少少先

--------------------------------------------------------------------------------
男人修長的手指利落的挑開了睡衣的扣子,厚實的大掌瞬間罩上那雙可愛的渾㘣,肆意的搓弄揉捏,兩指拼攏拑著頂端那抺粉紅輕輕扭轉。

「嗯~」胸前傳來強烈的搔麻感,渾圓被擠壓得脹熱疼痛起來,彭慧忍不住咬著唇嬌喘起來。
被前後交疊束縛在床頭的小手徒勞的掙扎著,抵在後面的右手指尖只能用力的纏勾著床框,試圖紓解著這磨人的搔麻感。

侯文華抬眼看了看那張被慾望折磨得通紅的小臉,停下了手底下的動作,伸手來回揣摸著那兩片被她咬破了些許的唇瓣,目光有些深沉。

她是他的。
她的每一吋都是他的。
她怎麼總是這樣不愛惜自己的身體。

「不准咬。」沉沉的聲音才剛在耳邊落下。下一秒,下顎便被強勢的扳開,兩根手指一下子侵入了溫熱的口腔,一時拑弄著那條軟軟的小舌,一時模仿著男女交歡的姿勢抽動著。

「嗚~」女孩想要吐出那兩根在口腔裏肆意搗亂的手指,放平舌尖剛想要發聲,卻讓男人的手指鑽進更深處。
敏感的喉心被觸踫到惹來強烈的噁心感,女孩忍不住嗚咽起來,就連眼角也被異常的深入迫出了淚水。

兩隻手指仁慈的退了出來,和那兩片軟軟的唇瓣分開時還拉出了一根細細的銀絲。

侯文華看著目光開始有些渙散的女孩,看著這個狠狠的折磨了他的心三年的女孩,心,還是狠不下來。

他們三年來的第一次歡愛,不應該是這樣的。

他要的從來也不是純粹的生理發洩,而是,她的心甘情願。

有一次,他和幾個剛收攏過來的頭目在夜總會喝著酒,順道借機再三試探一番。

人在酒精和慾望的催使下,最容易露出端倪。

在他第三次放下酒杯時,偌大的包廂已經沾染上慾望的氣息。

連自己的身體也控制不住的人,怎麼能成大事。他有些睥睨的想著。

雖然,他並不需要他們能成大事。

不成大事的人,也是有著他們的價值的。

這時候,文英走了進來,跟在他身後的是幾個年輕女孩。

---------------------------------------------------------------------
停喺呢度會唔會令大家誤會架
我都唔想架
聽日先再出過
sorry 我都覺自己好似愈出愈慢
聽日樓主就由癈青退化為奴工
多數夜晚先會出文
放假星期六日會更多d應該係

朝早就要靠各位巴絲推post la
有睇緊ge 讀者可唔可以留吓名
講吓你地有咩意見
好想知你地點睇我筆下嘅男女主 同男二

希望遲下我都有得做奴工
樓主翻工加油 但都要岀文架

好耐無睇有咁多心理描述嘅文
真係好鐘意 睇嗰陣會好自然代入角色
雖然女主識男二在先 但總是覺得男二好衰
好似處心積慮要得到女主
而女主就蠢蠢地咁 好彩有文華係佢身邊
希望佢地兩個以後可以少啲誤會 多啲甜

雖然無成日留言 但唔代表我無睇架

可能會比佢更處心積慮

不過同慕凡唔同嘅係

佢地嘅愛情真係唔容易啊 如果文華嘅位置唔係咁高 唔知結果會係點呢?

要好好珍惜埋呢幾個月
好快就要出嚟做奴工

呢個問題唔會成立

有人請先得

一段感情就緊要就係溝通

我上年都係咁
捱到5 月就可以準備做奴工
聽日先再出過

加油樓主
我2日後再入返嚟
聽日先再出過

加油樓主
我2日後再入返嚟

我明嘅
記得幫推啊黑鮑絲
推吓先

可能會比佢更處心積慮

不過同慕凡唔同嘅係

要好好珍惜埋呢幾個月
好快就要出嚟做奴工

呢個問題唔會成立

有人請先得

一段感情就緊要就係溝通

我上年都係咁

心情好矛盾 好想快啲完 但又唔捨得

上堂一推

今日interview衰左

要好好珍惜埋呢幾個月
好快就要出嚟做奴工

呢個問題唔會成立

有人請先得

一段感情就緊要就係溝通

我上年都係咁

心情好矛盾 好想快啲完 但又唔捨得

上堂一推

我宜家都好掛住讀書果陣
雖然fyp chur 爆但出嚟做嘢仲chur
enjoy埋呢一兩個月

絲打好積極 咁早搵定
我上年拖到10月先搵
得番d西工

絲打好積極 咁早搵定
我上年拖到10月先搵
得番d西工

樓主誤會了
我唔係要揾工既final year student
唔自爆了
每日一推

絲打好積極 咁早搵定
我上年拖到10月先搵
得番d西工

樓主誤會了
我唔係要揾工既final year student
唔自爆了

絲打要好好珍惜仲有書讀有得玩嘅時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞