【重生/多甜】 愛讓他的心裹住了隻惡鬼

1001 回覆
98 Like 5 Dislike
我又黎啦 越黎越多人留言

傻抽巴
點解個故咁女睇但咁少正皮架?我想比100次

我都想有100個
btw,上次講過過50 正評出特別篇 聽日出
有時候,快樂才剛開始,悲傷卻早已潛伏而來。

那天晚上,彭慧在床頭櫃裏找到一盒開封了的杜蕾絲。
那天晚上,侯文華看著背對著他的女孩,一整晚也不敢閉上眼。

-------------------------------------------------------------------------
今晚冇la
大家早d瞓聽日迎接樓主精心準備嘅特別篇la
唔敢睇虐 絲打加油

那天晚上,彭慧在床頭櫃裏找到一盒開封了的杜蕾

-------------------------------------------------------------------------
今晚冇la
唔敢睇虐 絲打加油

聽日就冇虐架la
我不嬲都好少寫虐
今晚仲有三句
真係得三句 我都虐唔落手了
plot twist

就係驚樓主突然咁樣
實俾你影響到心情

今章都唔虐la

其實大家鐘意睇虐定sweet多d
定係其實係我虐得太耐

我都覺呢排一路打字個心一路咁痛
寫呢個故會唔會搞到我心臟衰竭

Sweet
樓主個故有魔力
今晚仲有三句
真係得三句 我都虐唔落手了
plot twist

就係驚樓主突然咁樣
實俾你影響到心情

今章都唔虐la

定係其實係我虐得太耐

Sweet
樓主個故有魔力

聽日有甜
係男主有魔力
男二都有d

就係驚樓主突然咁樣
實俾你影響到心情

今章都唔虐la

定係其實係我虐得太耐

Sweet
樓主個故有魔力

聽日有甜
係男主有魔力
男二都有d

等甜
新讀者 唔好虐啦

今晚冇la

頂 點解要最尾先po呢三句
岩岩比中意既人愚人節玩左鑊 依家又加多幾分痛
虐唔虐都交比作者話事啦

就係驚樓主突然咁樣
實俾你影響到心情

今章都唔虐la

定係其實係我虐得太耐

Sweet
樓主個故有魔力

聽日有甜
係男主有魔力
男二都有d

等甜

唔知呢篇甜你地會唔會鍾意
新讀者 唔好虐啦

一陣冇虐架la

今晚冇la

頂 點解要最尾先po呢三句
岩岩比中意既人愚人節玩左鑊 依家又加多幾分痛

因為啱啱先溫馨番少少
唔想即刻又虐 俾番幾十秒你地緩沖下先

佢同你表白?
會唔會係好似男女主咁愛在心裏口難開咋
加油啊絲打
虐唔虐都交比作者話事啦

夢中人絲咁早起身嘅
最憎佢地咩都擺係心 搞到越黎越多誤會

現實中都好多情侣係咁
所以我下章派咗唐慕凡嚟安慰佢

現實中都好多情侣係咁

媽呀唔好呀

現實中都好多情侣係咁

媽呀唔好呀

慕凡都好耐冇出過埸喇

現實中都好多情侣係咁

媽呀唔好呀

慕凡都好耐冇出過埸喇

邊個都好 快啲派人安慰下女主啦

現實中都好多情侣係咁

媽呀唔好呀

慕凡都好耐冇出過埸喇

咁邊個安慰男主

現實中都好多情侣係咁

媽呀唔好呀

慕凡都好耐冇出過埸喇

收到

現實中都好多情侣係咁

媽呀唔好呀

慕凡都好耐冇出過埸喇

咁邊個安慰男主

ummm......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞