屯門市中心好多鋪頭突然關門........

1373 回覆
2073 Like 17 Dislike
推,走個時除番你隻錶同手額
push

vcity好多鋪落曬閘 好走喇
好誇張, 我老婆公司 (跨國公司) 都出email叫住係元朗/ 屯門嘅員工提早收工...
Dear all,

Given the ongoing situation in certain areas of Hong Kong, we encourage all staff who live in the Yuen Long and Tuen Mun areas to leave the office early today. All staff who live in these areas are free to leave as soon as they are able to do so. If you have any questions or need support, please do not hesitate to let us know.

Best wishes,

Security and HR
係咪都冇記者 冇人會知現場點?
唔知有冇戰地記者
正正常常一間酒店靚靚仔仔分分鐘同時鐘差唔多
廿十一世紀啦喎
電話相機好普及
收到風4點開波
你想佢地比人斬?
香港不嬲多有錢人
六福珠寶 罔顧員工安危!!!!!
唔俾拉閘!!!! 繼續開工!!!!!

六福珠寶分店
地址:新界元朗朗日路9號形點I擴展部分1樓1009舖
地址:新界屯門屯盛街1號屯門市廣場1期1樓1141舖
地址:新界屯門屯門鄉事會路83號 V City 地鐵層M39-40舖
地址:新界屯門屯盛街1號屯門市廣場1期1樓1179-1183舖
香港六福珠寶行政總部
電話 : (852) 2308 1218
明明話去灣仔警總 做乜尻去朗屏
屯門人表示仲係書展返緊工
係咪3點林鄭記者會直接宣佈開戰就轉去現場直播黑社會大戰
你都走啦
無必要再影相啦
我住屯門,我都好想早收工
睇黎想假戲真做贏番警隊聲譽,同埋嚇到普通市民唔敢再出黎?
巴打盡快走啦好危險
close wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞