屯門市中心好多鋪頭突然關門........

1373 回覆
2073 Like 17 Dislike
姐係因為尋晚班黑社會打既人入面同其他勢力既人有關,所以依家比人打個個搵人開拖?
呢D情節太似古惑仔本書既劇情, 我唔係好信
仆街中間仲有細路
無啦啦斬市民做乜鳩。。佢哋唔係癲到咁下話?
大家推下上環開槍事件先 而家都未知係未黑打黑
唔洗商場 系d集團高層叫早收鋪
黑吃黑?
push
Triad members? Gangsters? Oh then it’s just local affairs

Terrorists? Indiscriminate attacks? Wtf will them hurt my citizens at hk?
煩撚夠未?
sorry 戰地記者好似一般唔會俾軍隊/恐怖份子打殺
今次兩邊都好冇品
笑撚左
玩大左 黑幫控制唔到
琴日差佬想放任佢地打黑衫

但班黑社會點會咁聽話淨係打黑衫
分分鍾郁埋其他字頭
屯元天朋友出入小心
堅,響現場,堅落曬閘問工作人員話唔知
係屯市返緊工 好多大型鋪落哂閘
認真 個副作用就係嚇到班仆街唔敢嚟
Fwd
我以前做警察嘅朋友:

新界區警處,收左 order,收到市民襲擊,呢48 小時係唔會有人30 分鐘內到場做野,要出去做野嘅,即炒,同埋元朗,上水,大埔,屯門,極高危,帶小朋友嘅,一定唔好出街,冇人會保護你地

大家請小心, 已確認,堅料

希望大家好好保護自己

堅料二

戰友:
我有識既人係元朗做 佢話聽日唔好入元朗 裏面已經吹大雞 聽日有邊個着黑衫白衫 年輕人樣 將會無差別殺人 刀手行先
已經有貨車運緊一箱箱鐵通
呼籲聽日唔好前往

保留性命

同埋刀手將會搵南亞裔擔當

#一定係除非唔係

重要!!! 元朗心臟病發白衫者係叔父,黑幫會更癲, 保衛自己,勿穿黑衣!
似係收唔到科
住天水圍係灣仔返工 返得黎都7點幾 會唔會返到黎已經等俾人打 好撚恐怖
黑打黑,兄弟只須食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞