屯門市中心好多鋪頭突然關門........

1373 回覆
2073 Like 17 Dislike
我聽某地區牌頭既人都有講咁上下既野
返少日屯門會死咩
放工換件衫喺九龍唱一晚通宵K好過啦
[無政府狀態]元朗恐怖襲擊將成民間自治催産士
https://lih.kg/1346084
住屯元天全日小心
住元朗3點半前返唔到屋企唔好返
屯天既無論如何返去都唔好經元朗 唔好坐西鐵
暫時經屯公返去最好

我住天水圍 流浮山消防局附近 樓下警笛聲未停過
唔好理咁多
係元朗既平民走得就走
黑社會開片無必要送頭
黑吃黑 大家休息下先啦
注意安全
咁唔通佢地又通知商場: 我地一陣黎打架,你地自已執生?
大家 be water. 返唔切去睇吓有冇九龍兄弟收留. 唔好送頭

大家小心啲 快啲返屋企 唔好再講咩fact check啦
各位手足安全為上
泥圍果邊多白衫
聽住果邊同事講
村長吹晒全村人
果邊成三四條村
柒婆三點講呢班黑社會定中聯辦先呢
似係借依單野同佢地開拖姐
咩都好
安全至上呀各位手足
唔會
已經同美國佬講好咗唔出解放軍
所以結局係 引我地勇武出擊 兩邊大混戰
跟住社會多數就會驚 因為變左械鬥
跟住政府順勢推曬落我地度 話我地破壞社會
[[[[[[Fwd]]]]]]]
我以前做警察嘅朋友:

新界區警處,收左 order,收到市民襲擊,呢48 小時係唔會有人30 分鐘內到場做野,要出去做野嘅,即炒,同埋元朗,上水,大埔,屯門,極高危,帶小朋友嘅,一定唔好出街,冇人會保護你地

大家請小心, 已確認,堅料

希望大家好好保護自己

堅料二

戰友:
我有識既人係元朗做 佢話聽日唔好入元朗 裏面已經吹大雞 聽日有邊個着黑衫白衫 年輕人樣 將會無差別殺人 刀手行先
已經有貨車運緊一箱箱鐵通
呼籲聽日唔好前往

保留性命

同埋刀手將會搵南亞裔擔當

#一定係除非唔係

重要!!! 元朗心臟病發白衫者係叔父,黑幫會更癲, 保衛自己,勿穿黑衣!

即今日22/7/2019.... 😰😰
送佢翻您屋企先啦
已經同大陸雲浮武漢一樣,差佬一係打你一係唔理你,一係換件白衫幫手打人。
唔好一個人返去,call的士或者多口問人住邊結伴走
聞說黑吃黑

除非你揸高達 唔係就避下好
SET 機拍低播畀水貨客睇
根本就放任班黑社會搞事
等黑警收尾挽回民意
又做到轉移反送中焦點效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞