屯門市中心好多鋪頭突然關門........

1373 回覆
2073 Like 17 Dislike
如遇危險記得講有人不省人事,消防六分鐘到
琴晚已經話左事 支持黑吃黑
通常自己係老黑,都話自己係跟xxx既
係唔係搵南亞人
咁好笑,D舖又會識落定閘,好似成班人book場踢波咁,寫定劇本咁喎
六福珠寶總部唔肯拉閘!!!!!!!!唔俾早收工!!!!!!!!!!!!!!
拿。。。真係會架。。。果晚旺角清場都有大陸喱係到問係咪拍緊戲
等睇無事發生先
雖然新技安同14、勝和唔妥
但新技安係向氏架喎,應該撐政府?
上次撐警集會佢地都有去撐場
住屯門, 老豆到今日可以仲覺得香港d後生仔女收左人錢
琴晚元朗件事佢覺得 如果人地唔搞事, 就唔會咁
到今日仲係撐班黑警
已經係深藍到冇人救 唔好話我不孝
要佢覺醒, 唯一就係佢俾人打, 要做一次
「你行得直 路過都身受其害」
大把黑社會表面係撈正行 根本好易中 尤其大西北
諗起山雞同肥屍係球場上既對話
唔好再講咩報警.
琴晚打咗成個鐘 議員都俾人打

夠唔夠高調? 結果點?
fyr,唔知有巴絲post左未:
(1)轉寄:
剛接到住在屯門藍地的線報:

請大家今天下午4點到10點不要去元朗,因為十八鄉已經邀請屯門藍地村丶青磚圍丶新慶村丶桃園圍丶泥圍丶鍾屋村丶楊小坑等等都一齊去元朗幫手,話明有工具供應,見穿黑色上衣帶口罩,勢必上前行動。請大家小心。

我朋友屯門圍村人話收到屯門圍村人電話,通知今晚9點後有人做野見人就打喎
屯門友大家小心9點前回家。

(2)
緊急: 收到消息!! 南亞刀手已經收錢出動, 連續幾天會在元朗, 專斬黑衫或口罩年青男女, 白天也會追斬, 差館會連續關2-3天(咩都睇唔到), 我只發這裡(連牆), 你們COPY傳開去!! 請廣傳連登IG
無政府狀態?
新三不管?
屌 我都有遇過
唔止屯元天 新界區本身就好多有錢佬住 公屋停車場長期有幾架靚車泊左係到 入到屋d裝修都唔少錢
返唔到屋企係出面訓一晚, 一百幾十保險D
仲好 大大力打鳩你 平時邊有機會大庭廣眾打鳩你
老黑開慣片 佢地唔似黑警比輿論搞到唔敢全力打
走啦屌 住個區既市民番哂屋企避 唔洗保護
因為商場或商戶自己已落order今晚有人搞事 (冇講係邊啲人搞 都冇講係做咩搞)
利申喺vcity某商戶做 估都係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞