前新城市職員,大家聽我講兩句

1881 回覆
14237 Like 82 Dislike
毅進人工,同商場前線人工,冇得比架
講真 係圍應該圍UB層果個控制室 姐係今日立場直播報果個繳費處位置 佢入面係控制室囉
行動組班主任主管 最大姓溫果個經理全部坐係果到笑住睇cctv睇我地屌四樓班cs 幾過引丫
今晚冇一個主管肯上去跟進 留班小朋友係上面面對
真心正仆街
有冇人響應下次圍控制室 癱瘓佢地運作
咁點解仲唔盡快拆解眼前嘅局面,難道佢哋D高層真係咁冇諗過,黎近每晚都有咁Q多人係佢商場到遊走嘅咩
快啲出黎回應,唔好再龜縮啦
早一日就係姓溫果個出左黎,一樣係話唔到事十問九唔應,無分別。
pish
如果你覺得落決定個位高層會比人影到佢帶人入嚟 我嚴重懷疑你智商係咪正常
煩到佢佢緊大大屌啦 但屌警察我就有保留啦
沙田友加油💪
基本上呢間公司個個都只會答同一套說話 邊個出黎都一9樣
依個係制度既問題,唔係錢既問題
姐係克警出 15K,佢打柒你,你覺得ok?

錢係唔可以買人格 人性
一直講緊佢地做錯,唔係因為太高人工,所以眼紅
我識既都大把高佢地2-3倍人工,6位數收入
一樣有出泥行

件事本質唔係建基於金錢
識圍就圍x田coo
佢九x 同啟x都關佢事

搞到佢等於搞到姓郭個邊

HO
沙田x家家私
屌你成萬正皮
入職萬四五蚊 行動組保安 輪更要番通宵 六天工作只放勞工假 冇雙糧冇花紅
求職網有得睇 中五學歷未畢業都做到
同警犬差幾X遠丫
大家下次唔好圍住句句問候人屋企人啦 呢班人根本低層到唔會有內部消息 溫柔D都可以達到目的
移民囉
果個姓馬 咪講左係行動組更主管囉
姓溫 果個冇出現
唔好搞到前線,其實點先算搞到前線
塞係到都搞到佢地?

但塞係到一定搞到商戶,商戶先係班高層既考慮
但唔係新城市既商戶,係新地既商戶

認真,你要佢屈服,全部新地都搞
咁個問題就上到高層
只可以講Eric Ho係負責推廣既
Emily 就坐係602 隔左一層
而溫經理呢就坐係停車場既控制室 直接落order比前線 佢仲順時可以睇住晒全場既CCTV
你地覺得最關邊個事呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞