前新城市職員,大家聽我講兩句

1881 回覆
14237 Like 82 Dislike
想問下除左圍堵office, 打電話投訴之外,寫投訴信俾office班友有無用?

佢地有無內部指引話接到書面投訴要幾多個工作天內回覆?
落office職員名落去投訴信,會唔會令到佢無年終花紅之類既懲罰?
push
設計廁所高咪啦,搞到d清潔姐姐就唔好。
圍602好似可行,但個度唔開放發生乜事無人知,
搞商户係最直接,因為個日好多員工都受到影響,佢地都會想令自己公司出面屌柒新城市
而且後生好多都係黃絲同埋連登仔,求下大家唔好再搞佢地。

係二期唔係一期
學到野
pish
Push

圍鳩個office啦
掟去「沙田友」 facebook,
等大家研究下,點吊最舒服
咪撚搞廁所
今晚係新城市去小便
見撚到個清潔伯伯要係廁所入面食飯
睇到我好撚傷心 唔好再搞佢地 認真
投訴方向
1商場嘅走火通道及防火設施有冇違規

2有冇未經建築署嘅審批存在改動嘅架構物

3員工有無出現被剝削同違反勞工處嘅條例

雲海:有去新城市廣場食晚飯都要keep返張單!!!!!!!
https://lih.kg/1318140
唔知
但從樓主態度得知
Emily老母應該好正 屌得過
老實講 大機會係集團/管理公司高層落嘅決定
然後要on site嘅officer執行 所以其實所謂officer咪又係前線
要搞嘅應該係管理公司總部嘅高層
巴打下次早啲講
今日屌錯人
有哂攻略,沙田油
好明顯現場隻Supervisor夾左係中間
邊個高層佢唔講得, 高層又唔現場要逼佢死頂
你嘈完都只係嘈到前線,
高層就好似林鄭咁食花生
(拿唔好拉埋黑警黎講, 黑警有人打,商場班CS無。
帶人入黎果個係MO, 係呢個場ON SITE最大粒, 即係NTP 既林鄭)

要對準個政權, 對住D高層黎屌
Push
等等先,唔係有巴打cap左帶狗入商場條友?
我記得佢係著灰色西裝外套,唔係淺藍衫

就算你話係淺藍衫指意,我覺得帶狗入黎個條友都唔可以放過,睇圖條友個動作好似美軍來了我帶路咁,嬲撚到
想問下你朋友 新城市 保安部幾多號電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞