前新城市職員,大家聽我講兩句

1881 回覆
14237 Like 82 Dislike
推推推
而家就係講你老母呀屌你老母, 敵我不分
21 港島見 ! !
「全部同我將push改做721港島見」! ! !
唔準再推再Push
721 港島見 ! !
唔準再推再Push
721 港島見 ! !
唔準再推再Push
問題係有冇條友既直線先?
想投訴都無門喎,又唔想打大線俾人踢波
而家商場租除左底租外,仲有分成。
商戶開唔到舖對管理層壓力大d
【暑假好去處】全港首個薰衣草園登陸沙田 3000呎花海/紫藤花隧道/3.5米滑草梯
https://hk.ulifestyle.com.hk/activity/detail/114572/暑假好去處-全港首個薰衣草園登陸沙田-3000呎花海-紫藤花隧道-3-5米滑草梯
唔怪之得有人話前幾日見火車站個入口明明圍哂野整暑假展覽,但可以一日內極速拆散佢
拆散佢之後個場闊番哂,成大班人一字型由火車站一隊一隊咁行去邊都冇問題,再加埋新城市購物專員帶領,唔通依班VIP客可以令到新城市最重視既暑假展覽都可以取消
相信新城市602 office班人都o哂嘴,個場已經起左好幾日,無啦啦一日內拆哂佢即刻起碼冇左幾十萬,再加埋要同咁多商戶交代。到底有咩野神祕力量可以動搖佢地plan左咁耐既暑假展覽大計呢
就係香港人個個都唔肯三罷
先至搞到平日圍唔到政總
變咗只能夠放工行商場
都係嗰句啦
唔三罷係逼唔到政府㗎
個政府而家根本就唔撚驚
等你啲人互鬥到冇晒民意
就出嚟收我哋皮
三罷、提款、全民咬老綜
呢啲先係真正逼政府嘅行動
有無人組團聽日去慰問前線同佢地解釋下
拎下民意都好吖
有d野佢地控制唔到
support
多謝
你朋友識唔識前線D人
想知佢地點諗
但呢種搞對前線無乜壓力
因為D水氹/危險物唔洗真實存在 唔同你整污糟左要佢黎清理
你投訴完佢地就要去睇 睇完無事就覆返你
只係要佔用佢地物業管理部既資源 影響真正商戶
厠所廁紙唔夠大卷?
商埸玻璃門太高?
地版唔夠sharp?
扶手電梯太快?
職員太少?
佢講電話唔識笑?
職員工衣唔夠fashion?
食店唔夠多元化?
商鋪太大?
商場唔夠光?
左邊隻玻璃門同右邊隻玻璃門唔對稱?
商場冷氣唔夠?
牆身白色唔好睇?
點解部𨋢唔係紅色?

終極西客
其實一齊打電話,email同寄信搞佢地咪仲好,又唔會搞到班前線
Emily 同領犬員eric ho 係齊到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞