前新城市職員,大家聽我講兩句

1881 回覆
14237 Like 82 Dislike
商業大廈好多家長帶小朋友去唔知學咩野
次次去親架𨋢都有小朋友
大家醒水要小心照顧小朋友
推畀多啲人見到
Emily
各位21號一定要出
班女肉絲CS點解可以著到咁淫
應該係大肥婆?
推到佢仆街
Puuu
Push
push
LinkedIn有冇Emily資料? 係啟勝定係SHK?
我屌你老母 藍絲高層 全部含家產食屎狗 淨係識搵前線送頭 自己扮撚哂野攞著數 我屌你老母個老母
各位得閒可以去新城市management office 問下 (帝都酒店新城市商業大廈602)
但聽講今日所有高級既都唔係到,點解
聽講話去哂灣仔HQ開會,仲要唔止新城市,其他大商場既都去哂果邊
因為依單野令其他商場都怕會受到新城市影響,全部人去哂傾點拆,其他場既人個個都係咁屌新城市果邊
BTW, 最高級既因為佢地唔需要對住客人,所以永世你地都唔會見到佢地著制服帶名牌,佢地扮係客去counter問野係係隔離你都唔知

如果大家有去開佢地既商場都知最近出左個儲分app

依個app就要客人upload購物收據先儲到分,咁所以個商場每日做到幾多生意,邊間鋪頭生意額最多可以盡在掌握
但係聽人講尋日個場靜到爆炸,4樓儲分櫃位完全唔使排隊,就連大陸客換coupon個counter都仲有大把劵可以換,講緊以前中午就已經比大陸客換哂。星期日最旺既日子都比平日靜,甚至之前八號風球個場關左大半日都冇咁靜。依家有一日係咁已經大地震,真係想像唔到如果每個星期都有一次係咁會點
今日夜晚7點商鋪就關門,計埋冇左3個鐘生意,少左咁多收據要對,聽日負責入分既同事應該好輕鬆
好期待今個星期六日會唔會係近年來最低消費額既一日呢
21 港島見 ! !
「全部同我將push改做721港島見」! ! !
唔準再推再Push
21 港島見 ! !
「全部同我將push改做721港島見」! ! !
唔準再推再Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞