[突發]元朗黑警播放站需要極大量人手 快

2620 回覆
1724 Like 45 Dislike
你就好啦,但我懷疑我識你,當年我條村有個5a2b
話唔撚洗驚嗰啲 一係唔係元朗大 一係就係𢦀鳩
入黑真係要小心啲 班警察都隻眼開隻眼閉 (其實區區如是 係西北更甚)
我地行動根本唔會入村,
而家係黑社會搞我地,
唔係我地搞佢
藍撚到嘔
依家姑xx 最惡?
以前日日逃學去打台波搵零用,宜家個個禮拜去行街支持學生
覺得圍村妹有股非凡既吸引力
感覺上都好似好勇敢
我90中咯
村口都唔送?
老老豆豆
講黑社會多,元朗真心多過油尖旺
班死土佬唔係黑底,就做黑警
真心we connect
因為佢哋收o靚,係由同村兄弟入手
特別係廈村,入面再細分十幾條圍,村長唔係黑底,就同黑底有關係
然後仲有黑警,真係鄉黑警一家親
好似大榮華郵局果頭
黃賭毒加水貨客,咁多年都無克警去搞

元朗市中心啲人
其實大多數係支持泛民,黃絲比例都多
每次遊行完坐過西鐵就知
尤其朗屏果邊選區,即係鄺仔、黃偉賢嘅選區,所以文宣行動喺朗屏西鐵站果邊會安全啲。

要動搖班土佬真係除咗錢,無其他方法可以用。同埋要畀佢哋知道,共產黨其實一直想搞佢哋,有利益衝突,先會倒戈。

光復元朗唔係唔得,但要有流血嘅心理準備,仲要真係不反對通知書一完要即散。否則入夜後,刀手真係會上場。
好心就對準政權啦ON9
特登去搞班牛屎佬有咩著數
對呢場運動有幫助?打贏班黑社會就會放幾個義士?
咪又係多幾個人比人拉
黑社會不嬲就係社會既黑暗面
睇戲都有教啦 滅左1個字頭 另1個字頭又會彈起
根本特登去搞佢地都曬氣
D差佬不嬲對佢地都係隻眼開隻眼閉
心諗你地唔好搞咁多事 你要搵錢 我要安寧秩序
依家成班痴線佬唔識冷靜 郁d就吹雞圍人
同班牛屎佬古惑仔有咩分別
是的
90年代雞地晚晚劈友,果d先叫雜
而家講雞地唔安全既
點唔安全先?晚晚有人打劫?
真係得啖笑
幾十人打十幾人佢地咪惡
一萬人打幾百人
睇下邊個惡

15年500人冇gear 咁出黎
佢地都阻止唔到佔大馬路

不過都無謂搞
呢D屬於真正嘅不必要衝突
巡村唔係指圍村呀!係真係成個元朗街頭冷巷都會巡啊!
唔好意思阻阻你,用外國勢力救救前線!

[我都要攬炒]一齊上twitter將黑警權力過大揚威國際,警告遊客不要來港旅遊!!!
https://lihkg.com/thread/1324656/page/1
我好老

你都on9
朗屏對面掛晒banner話會搏命

你搞佢? 你一行過 唔使多 捉幾件入村就係咁先
信不信由你
又未至於仇視嘅都係冷漠啲先啫
依家雞地真係算安全啦 起碼夜晚3,4點我行出去食宵夜都唔會有咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞