[突發]元朗黑警播放站需要極大量人手 快

2620 回覆
1724 Like 45 Dislike
個live係重播嚟
打交係兩邊係咩人
喺,住過差唔多廿年,冇乜野都唔會深夜翻屋企,果時多酒吧,成日拖。
夜晚返屋企見到啲黑衫黑褲金毛黑社會衣著,都唔會同佢眼神接觸。試過喺警署出面都比人問望咩呀望。凌晨元朗通街都係呢啲人。仲有佢地另一啲就4,5個一羣,坐住架MK車夜晚就係咁出沒。
我間中會去朋友元朗屋企睇波,之後同朋友去雞地食宵夜,食糖水,
12點後完全感覺唔到有咩唔妥
冇錯
我地唔係驚黑社會
2015年我地都光復過
當時佢地放哂風打9我地

「報道指有消息稱,有黑社會會加入其中反擊示威;元朗區議會主席梁志祥當時回應相關提問時就說,黑社會都是市民一部份,他們有甚麼行為,都是難以知道和控制,不過他呼籲任何人士,面對任何示威和衝突,大家都要克制,由警方負責執法,相信一定可以解決問題。」

最後佢地有出黎
但廢嘅
人又唔敢殺
嗰次本民青熱狗帶隊
得500人
俾黑社會警察搞住都佔左大馬路

但我唔建議打元朗
因為冇必要
我地目標係土共無謂增加敵人
但如果拎返普選
元朗班垃圾我要佢地票又冇地區勢力又冇
鄉黑+黑警 打撚咩你 你係咁掂夠吉士放火 一早放左啦仲等入元朗
你地巿區人係唔會明我地元朗呢啲鄉下地方
你地覺得好誇張嘅野其實隨時都發生緊
咁樣fake 9 人
啲圍村佬成日奶共都冇撚腦
如果真係中共管你地成條村都拆埋啦
Up
都話你班鍵盤唔好再睇LIVE咯,
佢個LIVE播緊9點幾既野
每區都光復係必需 我地要俾人地知我地既聲音 遇到少少野就縮 學咩人爭取呀
我頭先發夢向嗰到,對唔住俾人打嗰幾個手足,發惡夢見到班人追埋黎我唔爭氣咁跑走左。
村長有時都係傀儡來
元朗真係搞唔過,我自己住屯門,無乜事都唔會入去,佢地班鄉佬惡撚過閪
屌 咁而家係咪完咗 有冇人要救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞