[突發]元朗黑警播放站需要極大量人手 快

2620 回覆
1724 Like 45 Dislike
幾十年前六四,689仲識登報講痛心
班歌星個個上台講土共唔岩
而家?

人會變架,好好把握時機,繼續光復好過

果陣幾間成日有mk仔女因情事開拖
仲要好撚多大排檔同摺凳
唔係講圍頭有幾威,
係講緊元朗黑底有幾黑,南亞人係睇佢哋頭吃飯。
同埋唔係個個圍頭人都有地有錢可以起屋,就算有丁權都無用,起得嘅都係村長啲人,唔係佢哋啲人,就會聯同黑底搞你

後生果批圍頭好多都黃絲
因為圍頭人最鍾意送啲細蚊仔去英國/加拿大/澳洲讀書,再加上大家習慣跨區工作,唔係個個都係牛屎佬、圍頭妹,一腳牛屎。

作為土生土長元朗人,真係唔知點解釋圍頭同黑底嘅千絲萬縷嘅關係。都唔知點畀大家了解到劈友嘅情況係點。

都係果句,光復元朗可以搞,但要有計劃同共識,入夜就要散。因為要對抗嘅唔止黑警,仲有黑底。
而家香港有法例可言既話 班狗仲會打人打得咁狼死?
光復上水係連班鄉村佬都助攻派埋水比你搞
元朗既話你可以勸得掂元朗班鄉村佬支持你咪搞得掂
實彈都未怕怕你冷兵器?
咁惡對示威者小心示威收皮後比中共清算呀

人地依家爭取嘅野都係幫緊佢㗎
未入夜都唔好搞

觀音誕幾多紋身漢你就知乜事
係邊間黎
B1定2樓既
絲打你係唔係好正
外圍有d 唔算老,身有公仔,有d 帶埋口罩
喺遠處/對面馬路睇住都夠啦....根本唔洗出手
貼紙相係2樓
其實講番比佢聽一個道理
有收成係大家分
你唔付出唔緊要
咪撚屌同路人

否則
順我者昌 逆我者亡呀牛屎佬
佔中個時搞個街站係千色都俾人屌走
依家竟然係呢d位搞
元朗唔好再搞啦
個個有學歷有前途
點同班垃圾癲丫
屯門勝在屋邨多又大,啲路四通八達,迷宮咁
根本唔會出手,黑社會都係人,大家都係香港人,唔到極限都唔會開片
我有影過
同埋玩籃球機同拳力機
十幾歲時既回憶
啲廢公仔佬
係女著裙 飲大左都撩 我估
最叠馬係西鐵廠員工楂幾架van落黎食飯
haha 下次小心d喇 傾住電話行過應該會安全d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞