[突發]元朗黑警播放站需要極大量人手 快

2620 回覆
1724 Like 45 Dislike
我只係想講我地一直係示威而唔係示弱,
如果諗住搵d黑社會搞下我地就會驚會縮無可能,
如果咁樣靠嚇靠打有用既搵多幾個大波man出黎我地成個運動就可以收皮等移民,
黑警有牌無後果咁圍毆我地,勇武既都夠膽會還拖,
整傷我地同路人只會令我地針對呢區個個星期落去鬥長命,呢度已經有好多巴打暗示過佢地收入來源有關係既鋪頭,
如果黑衫後生就會比人斬我都會係比人斬個班,
我從來無話想針對佢地但我唔會低頭,
我認為搞光復元朗唔係必要但有我會出黎
又帶風向唔想係元朗搞光復
https://lih.kg/1324824
又帶風向唔想係元朗搞光復
https://lih.kg/1324824
唔係呀 真心擔心咋
我人到中年 心痛啲弟弟妹妹
都話左咯
有幾萬勇武入黎+入黑前散
咪搞囉
我都係咁講
但人地唔信 冇計
我係指個度既牛屎佬係咩程度點會走佬走個邊
大馬路上到輕鐵都ok,除非條路封咗輕鐵行唔到
輕鐵又唔使入閘都坐得
我明
我覺得搞唔係問題,係驚唔夠人姐
好似今日咁其實我自己行埋去都有d擔心
男仔都會整呢啲架咩
如果真係主線搞掂走去光復掃村掃陀地
幫手帶你路都仲得啦
係呢家無咁既必要性搞班黑社會住
因為你睇片都見到成班鄉親父老都果頭近 你唔搞佢過多幾年都自動收皮
轉入天水圍啦,不過好遠,入朗屏都危險呀,如果你係水邊圍方向
比女仔整呀

佢地唔搞事其實冇市區人想搞佢
想睇
Never!
老實講你太睇小連登
其實咩人都有
咩大場面砍人唔係元朗果度獨有
如果人不犯我地
係冇必要山長水遠去攪佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞