[我都要攬炒]一齊上twitter將黑警權力過大揚威國際,警告遊客不要來港旅遊!!!

445 回覆
436 Like 12 Dislike
前言

點解香港反抗可以耐得過武漢,其中一個最大既原因就係香港係國際都市!全球無數咁多隻眼都望住我地,而只要我地一比人用坦克輾過,台灣就可以正式宣佈獨立,貿易戰可以瞬間變成冷戰,中國夢全盤破產!所以我地一定要盡量用盡每一份外國勢力既力量,施加更大既壓力,其中一招就係攬炒香港名聲!透過多種案例宣揚香港警察已經會危害到遊客既安全,大家一齊係twitter衝上trend叫外國遊客絕對唔好嚟!

做法非常簡單,唔會超過3分鐘!

好處有四:
1. 警察舉動會再次被放大,7月21號只要敢用一絲既過份武力就準備上頭條,就算出水炮車佢地都要諗清楚先出得,從而減低前線受傷既程度!
2. 施加更多壓力比政府
3. 非常和理優,完全無危險但係好大機會有用
4.外國人仲有好多唔知香港發生咩事,但係暑假佢地都會過嚟香港玩!唔似咩反送中同信用制度咁虛無,警權過大完全切合佢地要害!

行動綱領

要求:
所有人(17/7/2019)星期三晚上9時係twitter上同步發文,警告所有遊客不要來港旅遊,之後各位自由發揮,隨時可以再發文
所有人(17/7/2019)星期三晚上9時係twitter上同步發文,警告所有遊客不要來港旅遊,之後各位自由發揮,隨時可以再發文

目標:
衝上twitter trend

做法

如果你係用開twitter:
因為字數限制,所以要不停開tweet,做法如圖(記得放第二張圖同加hashtag!)

如果你無用過twitter/你班朋友太懶唔肯搞咁多野:
剩係copy文章第一段然後放哂以下兩張圖!記得加hashtag!

效果:

呼籲
記住人愈多愈有用,多你一個真的很多!!!
只要愈多外國人留意到警察經常使用過份武力,警察下次再使用武力之前就一定會再考慮國際影響!就算前線唔諗,後面個班都會諗!就算你係和理非,你都唔會想我地前線個班比人打到斷手失明休克甚至死亡!而家只需要3分鐘,你就有機會減輕佢地受既傷!

唔好抱住「扯無用架佢地點都會打尻你」既心態,而係抱住「每一份力都出咗先,話唔定有用!」既心態,我地呢次先有機會贏!2014年輸咗次,2016年又輸咗次,今次都輸,信用制度一實行,你我熟識既香港將會迅速滅亡永不翻身!一定要出盡每一份力先對得住每一條人命同鮮血!

記住所有人(17/7/2019)星期三晚上9時係twitter上同步發文,警告所有遊客不要來港旅遊!!!
PUSH
好波
PUSHPUSH
PUSHPUSHPUSHPUSH
PUSHPUSH
PUSHPUSH
PUSHPUSH
PUSHPUSH
PUSHPUSH
Hooooo
Push
PUSHPUSH
PUSHPUSH
push
PUSHPUSH
PUSHPUSH
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞