[突發]元朗黑警播放站需要極大量人手 快

2620 回覆
1724 Like 45 Dislike
政府唔夠癲姐
如果真係共產黨個種玩法 成條村強拆曬都冇say啦圍村佬
其實究竟分左幾多班我搬左嚟年幾都仲係唔知頭唔知路
但我成日凝住班大棠紅巴司機係黑社會
元朗唯一安全既地方真係得YOHO商場但牛屎佬遲早會畀人清算
~1030 目測黑白兩道已經撈亂曬, 已散

放映手足全數散, 連裝備應該安全
我問下屋企人先
商會上兩星期先搞左聚餐
要唱國歌

不過我冇去 好少去呢啲9活動
根本係 好多黑社會都係圍村起家屯門技安全部都係圍村黎 響朵都係響條村
圍村男丁人生path

細個唔讀書,通村走,群埋一班同樣背景既細路,小學已經打架

中學入band3,基本上係唔讀書,日日溝女,做飛仔開片, 文化水平基本同大陸牛屎飛冇分別.叫老豆買車比自已(圍村未夠18楂大膽車好正常)

讀完中學出黎,起丁屋租/套丁 .唔番工/一班同埋背景既人開車房. 夜晚就去飲野/玩.嫖賭飲吹樣樣齊

無啦啦搞大左條MK妹個肚/溝大陸妹就結婚,再loop過

有錢少少既就完中六踢去澳洲讀書
邊個咁天才搞元朗
唔敢話元朗黑暗程度排第一
不過十八區黎講top3都應該冇走雞
元朗勢力唔係惡 係癲架
仲有巴絲係度既話有得走好快d走
真係冇人會救到
我希望我老豆冇走去8

拿到15席當你win
打後生仔冇理由d字頭出曬黎合作仲要叫大雞
緊係借黎攻淺藍和理非
等搞手搞下光復元朗

人多要牛屎佬食牛屎

班元朗牛屎佬平時牙刷刷騎撚住牛係路中心得個樣

光復元朗 睇佢地仲有冇得咁威
雞地果邊緊係黑 去返元朗廣場果邊黃好多
走左
條仆街中學成日唔返學。返學都唔係讀書,破壞秩序,搞其他同學。點解可以從政
人民係唔需要驚,有邊個出事,大家係會記撚住。
仲有babykingdom同香討既人唔好惹。
有恩必還,有仇必報。

你睇沙田中午一吹雞已經幾千人就知﹐黑社會請收收皮。
Push
散啦
唔危險, 只係要小心落單
搵得深藍入校友會,唔出奇
元朗唔係你班連登仔玩緊地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞