[Wow]魔獸世界公會《港獸世界》招生

571 回覆
12 Like 2 Dislike
想問下仲有無兵頭收人

有啊,聯絡下會長艾力
巴打新手招唔招
密左會左幾次無應係咪因為太樣衰

長*自膠
巴打新手招唔招

當然歡迎
請喺 battle.net 聯絡會長

長*自膠

唔好意思啊巴打,可能係琴晚打團洗走左
介唔介意今晚再搵下會長,或者你留個 battle id
巨龍 LM 11職新手 想轉BL
請問有冇兵長帶升XD 可以開新a/c
巨龍 LM 11職新手 想轉BL
請問有冇兵長帶升XD 可以開新a/c

有吲,請聯絡會長艾力
會長battle id:eric#33878

長*自膠

其實無野,問下啫,今晚再搵
新手補騎要唔要? 我連m3+ 都未打過
而家好似玩緊單機game 咁

而家係冰霜之刺 部落

長*自膠

其實無野,問下啫,今晚再搵

會長成日比人洗頻
你有無加佢 battle.net?

而家係冰霜之刺 部落

巴打你想轉過黎?
當然無任歡迎,我一開始都係廢鳩姐

而家係冰霜之刺 部落

巴打你想轉過黎?

有d 想轉
你地通常咩時間出團?

而家係冰霜之刺 部落

巴打你想轉過黎?

有d 想轉
你地通常咩時間出團?

團我地就普通,英雄同傳奇都有,平時係星期一二同四
M+ 就無時無刻都有人組有人打緊
幫推
我是來推文的
日落,個名叫軍歌
加一加
日落,個名叫軍歌
加一加

巴打你幾點會 online
好似要online 緊先有得加
或者你可以 battle.net 到加會長
日落,個名叫軍歌
加一加

或者你可以 battle.net 到加會長

Add左會長但佢琴晚冇on
7點啲位啦,琴日我見到個post先玩返
日落,個名叫軍歌
加一加

或者你可以 http://battle.net 到加會長

Add左會長但佢琴晚冇on
7點啲位啦,琴日我見到個post先玩返

佢琴晚好似好早訓左 唔好意思
我叫佢今晚加返你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞