[Wow]魔獸世界公會《港獸世界》招生

571 回覆
12 Like 2 Dislike
樓上三位巴打唔好意思
麻煩你地http://battle.net 加完會長之後,on 一on wow 密佢
因為要你個角色online 先邀到你入會

我用搜尋器申左
加藤史帆 德魯伊

雖然我今晚會on
樓上三位巴打唔好意思
麻煩你地http://battle.net 加完會長之後,on 一on wow 密佢
因為要你個角色online 先邀到你入會

我用搜尋器申左
加藤史帆 德魯伊

雖然我今晚會on

巴打我都加左你battle id 但好似無反應
今晚一齊魔獸倒數
俾人召左但佢自動幫我開左個wow2出黎
咁即係召左既係wow2? 入時間都要入落呢到?

無錯
唔洗驚座騎成就都係共通

無錯
唔洗驚座騎成就都係共通

時間係召之前入左wow1到,無得3倍了
Halo
考完試

今晚入公會

無錯
唔洗驚座騎成就都係共通

咁你用wow2 玩咪有三倍
Halo

考完試

今晚入公會

巴打有無聯絡會長
部落水晶朋友
得閒黎玩下PVP 得唔得架

無錯
唔洗驚座騎成就都係共通

月卡一早入左第一個到,轉ac就蝕左成百
部落水晶朋友
得閒黎玩下PVP 得唔得架

當然無問題

月卡一早入左第一個到,轉ac就蝕左成百

咁又係 睇你想要三倍多啲定在意嗰一百蚊多啲

hi批老闆

hi批老闆

深夜團拓左H 勇氣

極悠閒公會! 大家一齊玩啦!
從來未玩過但好有興趣想玩 但想問少少問題 希望巴打可以答到小弟

1:隻game係咪要用好長時間玩? 因為每日大概只有3-4個鐘可以打

2:隻遊戲係咪要買月費卡?

3:隻遊戲係咪可以課金買裝.如果課既話 有課同無課會係差幾遠?

4:呢隻game出左咁多年 新人岩岩玩會唔會追唔到d老手

唔該 可能問d問題有d白痴 多多包涵

1. 3-4個鍾 岩曬我地公會

2, 係 另有得入點數扣!

3.冇得課金買裝

4. 依家都幾多新人 公會有團! 上RC 叫應該唔難有人帶!
上個版打到6m之後afk 睇完個post又想玩番可惜係水晶ser
從來未玩過但好有興趣想玩 但想問少少問題 希望巴打可以答到小弟

1:隻game係咪要用好長時間玩? 因為每日大概只有3-4個鐘可以打

2:隻遊戲係咪要買月費卡?

3:隻遊戲係咪可以課金買裝.如果課既話 有課同無課會係差幾遠?

4:呢隻game出左咁多年 新人岩岩玩會唔會追唔到d老手

唔該 可能問d問題有d白痴 多多包涵

1. 3-4個鍾 岩曬我地公會

2, 係 另有得入點數扣!

3.冇得課金買裝

4. 依家都幾多新人 公會有團! 上RC 叫應該唔難有人帶!

補充下 唔係帶升level, 係帶打H副本 5M thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞