[Wow]魔獸世界公會《港獸世界》招生

571 回覆
12 Like 2 Dislike
就黎7.2.5 應該多番新野玩

依家追都唔太落後啦
之前死衝爛衝7.2 一下reset 左d 神器巔峰
玩online game 都係有人陪玩 刷下副本唔駛on99 ja
悠閒hea 又得
訓練下玩公會H 團又得
想衝我地都有M 團 衝緊M7 星占
(頭盔:有心真係想入M都係睇番表現 上線穩唔穩定啦)
戰場 台服唔好諗 排半日都打唔倒一場
打M+ 都有人一齊打既 不過依家個氣氛好似版尾咁
M+ 出890 以上左右既裝 有時爆下又910(橙裝940)

有人屌出橙好難 我用左 5隻分身 玩左4個CD
基本上我係冇瘋狂打M+ 一星期大約5場
係打曬D隨團 得閒就打下暗夜H/N
有翡翠d 普通/H 入去鳩下
現附上3個CD 既圖
第4個CD 今日reset 唔po 住,
不過薩滿小D 同牧師都出左橙
最底深橙色係出橙日子
利申 我得hunter 轉左專精roll 其他全部都係主補專精roll

睇完又有人會屌都唔出核心
依層我都幫你唔倒
我隻薩滿 最後一塊拼圖先係核心 希望下個CD 出埋

其實主玩人隻冇話肝唔肝 郁下又reroll 點出核心
我相信個世界好多野都係統計得番黎
上邊D 數據都唔係咁完善 不過我盡力架啦
漏左講 世任箱 我解曬既
同埋破碎海岸d 任我見倒就清曬 扲資源袋
入侵全飛
公會會唔會解返之前既成就?
我想買公會坐騎
新手想加入 玩咩職好
有冇LM公會收人
裝等卡左係890好耐
岩岩好堆聯盟狗衝左入來奧格瑪 成個世界勁亂
有無人係日屠聯盟
就黎7.2.5 應該多番新野玩

依家追都唔太落後啦
之前死衝爛衝7.2 一下reset 左d 神器巔峰
玩online game 都係有人陪玩 刷下副本唔駛on99 ja
悠閒hea 又得
訓練下玩公會H 團又得
想衝我地都有M 團 衝緊M7 星占
(頭盔:有心真係想入M都係睇番表現 上線穩唔穩定啦)
戰場 台服唔好諗 排半日都打唔倒一場
打M+ 都有人一齊打既 不過依家個氣氛好似版尾咁
M+ 出890 以上左右既裝 有時爆下又910(橙裝940)

有人屌出橙好難 我用左 5隻分身 玩左4個CD
基本上我係冇瘋狂打M+ 一星期大約5場
係打曬D隨團 得閒就打下暗夜H/N
有翡翠d 普通/H 入去鳩下
現附上3個CD 既圖
第4個CD 今日reset 唔po 住,
不過薩滿小D 同牧師都出左橙
最底深橙色係出橙日子
利申 我得hunter 轉左專精roll 其他全部都係主補專精roll

睇完又有人會屌都唔出核心
依層我都幫你唔倒
我隻薩滿 最後一塊拼圖先係核心 希望下個CD 出埋

其實主玩人隻冇話肝唔肝 郁下又reroll 點出核心
我相信個世界好多野都係統計得番黎
上邊D 數據都唔係咁完善 不過我盡力架啦

橙難出?
我打第3場隨團已經出左
雖然係跳跳肩 (我玩戰士)
同ser不過玩LM
解左成就可以飛,如果開隻部落玩會唔會要重新解過

都唔知點解暴雪將飛行搞到鬼死咁浪費時間
上一版德拉諾升到100已經直接排pvp
零興趣去解個成就

係,太麻煩

唔洗 個成就好似係通用
一隻識飛 隻隻角色都識
其實佢都有解釋 咁樣係迫我地留意多D個世界, 建築, 細節
話以前咁快有得飛 d地圖設計師好傷心
我個人覺得都合理 其實wow好多方面都好用心
其實個成就都唔係真係咁煩姐
封頂到識飛好似2個星期左右

今版兩星期唔得啦 上版有得ah買野食聲望就得
今版兩個月就差唔多 蘇拉瑪爾條主線最後一節要崇敬8000先開到勁弱智 仲有看守者聲望又冇主線任單靠世界任或者隨從任一個月都祟敬唔到

我冇詳細計用左幾多日
但我兩日前可以飛
由回歸入左張月card到今日仲有3日
姐係我由100lv到識飛 用左 25日
睇你得唔得閒有冇心每日花時間清世界任姐

Btw, 夜落精靈最後係要崇敬20000 兩日前解完
又btw, 我係人類 有外交

兩星期飛得你應該係7.2之前聲望已經全崇敬
7.2出左後最快都要個幾星期先解到新地圖崇敬啦 未計新手仲要解埋其他聲望 單係看守者已經冇可能兩星期崇敬(夾得岩時間打到入侵任會好少少但兩星期都應該唔得) 仲未計夜落精靈果條任務線
我玩血精冇人類果10% 7.0一出玩左個半月afk
7.2回鍋玩多28日先飛到 看守者係我7.2回鍋時d世界任基本上每日清

迫我地留意多D個世界, 建築, 細節
咁樣迫有意思咩?
個個人玩既方向都唔同
係7.2依版
除左要升小號係德拉諾做過客
之後一定永世都唔會再番
新手加入既我諗都係一樣
咁暴雪既目的又有咩意思呢?
有RC? 全新想加入
7.1.5 果陣AFK 左...
而家想回鍋返黎...但係我仲考慮緊
主要原因, 我份工係返shift...基本上打唔到公會團
所以我都係主修pvp, 然後打下m+ 或者每週隨團

之前玩開近戰 風僧, 冰DK, 惡魔獵人, 盜賊...
如果回鍋返黎, 想專玩冰法...
有冇人話我知而家冰法如何? (pvp 同pve 2方面)

btw...我d 人物係晒水晶之刺, 如果想加入港獸得唔得

其實我真係好鍾意呢隻game...出面無一隻on9 game 可以做到wow咁

入港獸要轉服 日落或者屠魔
法師親生仔應該問題不大
聽聞今版秘法強勁
利申 新手未玩過法師
直接加BATTLE NET搵佢地傾
有RC? 全新想加入

佢地無再用RC
直接加BATTLE NET搵佢地傾
伺服器:日落沼澤/屠魔山谷
陣營:部落
公會:港獸世界

battle id:saintmeteors#3349 機子#4485

招TOS 團主坦/補/複合職
番工時間whatsapp/Discord群長期活躍
伺服器:日落沼澤/屠魔山谷
陣營:部落
公會:港獸世界

battle id:saintmeteors#3349 機子#4485

招TOS 團主坦/補/複合職
番工時間whatsapp/Discord群長期活躍

有whatsapp group?
7.2 afk左
而家敏賊改成點?
冰霜之刺 86dk 想回鍋
輕輕一推 有意join 既 加 我battle.net
Wchin#2593
仲有無人玩緊?
準備回鍋 我係沉思的山羊
仲有冇人
剛剛玩左10 日 上左110
玩補德
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞