[Wow]魔獸世界公會《港獸世界》招生

571 回覆
12 Like 2 Dislike
初初出7.0時玩左個幾月afk 如果以家想玩番點追神器點數?

都唔係好難追 1個月左右

即係點 唔係好明
即係我以定玩番拎既神器點數係會多d比我追番幾個月冇玩拎唔到既點數?

冇, 不過依家易升過之前好多 扲個D神兵點都好易

BTW 今晚直播收二輕鬆打暗夜H!

但我都係冇辦法追番akf幾個月既點數?
我以家就係怕例如人地已經加到100萬點時 我以家先得10萬 當我追到100萬時人地已經200萬
初初出7.0時玩左個幾月afk 如果以家想玩番點追神器點數?

都唔係好難追 1個月左右

即係點 唔係好明
即係我以定玩番拎既神器點數係會多d比我追番幾個月冇玩拎唔到既點數?

冇, 不過依家易升過之前好多 扲個D神兵點都好易

BTW 今晚直播收二輕鬆打暗夜H!

但我都係冇辦法追番akf幾個月既點數?
我以家就係怕例如人地已經加到100萬點時 我以家先得10萬 當我追到100萬時人地已經200萬

佢依家7.2 都加到冇上限
所以唔駛追, 30號都7.2
有冇rc
有冇rc

有呀
睇到心郁郁想玩返由頭練起 依家仲有無人得閒招兵
有冇rc

有呀

rc幾號,受唔受新人玩
對上一次online好似85lv
有冇rc

有呀

rc幾號,受唔受新人玩
對上一次online好似85lv

我都係, 幾個月前玩番

比個email 黎
www.twitch.tv/saintsheepxxx

www.twitch.tv/claricetwitch

M 翡翠 美女戒牧
www.twitch.tv/saintsheepxxx

www.twitch.tv/claricetwitch

M 翡翠 美女戒牧[/quote]
瘋狂fail
之前80年代打到熊貓人就棄坑
而家心掛掛想玩返
有冇人招兵
間唔中係野外都見到港獸世界既人 不過我係尖石人 係咪入唔到會?
覺得升lv升得好慢 同埋點招兵?
ps. 已經喺港獸世界公會入面

比個email 黎

玩吓新mode先有人陪練各儲一張月卡就好啦錢銀嗰啲我會自己搞掂
覺得升lv升得好慢 同埋點招兵?
ps. 已經喺港獸世界公會入面

招兵好似要老手邀新手開帳號先有得3倍經
新手其實慢慢升仲好玩 可以體驗下隻game
垃圾驚 無錢修裝既
新手可join?
由40lv ob 玩到第一期巫妖王,家下又想入下mmo坑,而家玩返難唔難pick up?
由40lv ob 玩到第一期巫妖王,家下又想入下mmo坑,而家玩返難唔難pick up?

都唔難既 100lv前技能比以前仲少左 係100升110先多左d同以前唔同既野
咁多位朋友記得要日落屠魔ser先入到呀
add左會長battletag但仲未accept我
有冇話缺咩職?
同埋我見而家傳家寶有個介面, 而家變左跨SER都有得用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞