[Wow]魔獸世界公會《港獸世界》招生

571 回覆
12 Like 2 Dislike
法系有咩職業推薦

1. 3-4個鍾 岩曬我地公會

2, 係 另有得入點數扣!

3.冇得課金買裝

4. 依家都幾多新人 公會有團! 上RC 叫應該唔難有人帶!

補充下 唔係帶升level, 係帶打H副本 5M thx

再問多個

點解唔可以課金買裝 無交易系統?

課金係俾你買寵買坐騎買經驗藥水同買服務
上個版打到6m之後afk 睇完個post又想玩番可惜係水晶ser

轉過黎玩啦巴打
法系有咩職業推薦

法爺
職業好睇個人喜好 我自己無玩法系

1. 3-4個鍾 岩曬我地公會

2, 係 另有得入點數扣!

3.冇得課金買裝

4. 依家都幾多新人 公會有團! 上RC 叫應該唔難有人帶!

再問多個

你覺得課金買裝公平咩
打裝來源主要係:打王,專業技能,任務。
前兩個都可以交易,但一裝上身就會綁定左,無得再交易

如果你係想追返新手同老手進度嘅有課金嘅直升系統
比幾百蚊啪一聲就升到100 lv (滿等110)
喺公會再搵人帶下打副本就好快追到

再問多個

你覺得課金買裝公平咩

我就係唔想玩d可以課金買裝既遊戲 驚自己會塗毒

魔獸嘅課金只會買啲外觀上嘅嘢,例如座騎同小寵物 所以唔會有課金game 嘅煩惱
月費就百二蚊,點數就四十蚊三十個鐘
自己就住就住都唔會玩好多
仲有試玩,頭廿lv 可以任玩

再問多個

你覺得課金買裝公平咩

係長玩就直啪升上100啦
升lv都幾痛苦下,除非有召兵
今個版本對新手好友善架啦

我由0開始(有魔獸底) 都唔洗一個月可以開始打pt

今個版本升裝等唔係難事

所以要玩好襯早

再問多個

你覺得課金買裝公平咩

我覺得新手黎講睇住故事做任務升幾過

再問多個

你覺得課金買裝公平咩

我覺得新手黎講睇住故事做任務升幾過癮
法系有咩職業推薦

法爺

法爺戰場體驗如何
法系有咩職業推薦

法爺

法爺戰場體驗如何

冰法幾勁
一係就玩術
有冇巴打有用handynotes呢個ui
事關我裝左handynotes 同handynotes既資料ui (HandyNotes_LegionTreasures)

但開game後小地圖同世界地圖都冇顯示到d寶藏

已經裝左curse check左係最新
game入邊禁插件亦有顯示d ui
附上圖一幅 求救

另外小弟用Mac唔知關唔關事
GatherMate2都有呢個情況 小地圖冇顯示

google左好耐都搵唔到方法所以上黎求救
google左好耐都搵唔到方法所以上黎求救

用彩虹幫唔到
有冇巴打有用handynotes呢個ui
事關我裝左handynotes 同handynotes既資料ui (HandyNotes_LegionTreasures)

但開game後小地圖同世界地圖都冇顯示到d寶藏

已經裝左curse check左係最新
game入邊禁插件亦有顯示d ui
附上圖一幅 求救

另外小弟用Mac唔知關唔關事
GatherMate2都有呢個情況 小地圖冇顯示

唉終於有野顯示
我將所有狗屎垃圾handy notes data裝哂
終於有顯示到 THX巴打
btw巴打有冇咩好用ui推介
玩WOW不如玩彈珠台算啦
btw巴打有冇咩好用ui推介

簡單就 彩虹/eui 都係ui pack 黎
大力推一推 最近好多新巴絲加入
星期二再多一團H呀
快d加入啦 裝備自己 19號屌打古爾單
好耐無玩 對上個版本已經係熊貓人 90level
大力推一推 最近好多新巴絲加入
星期二再多一團H呀
快d加入啦 裝備自己 19號屌打古爾單

好耐無玩 對上個版本已經係熊貓人 90level

巴打有無興趣回鍋
新手留名
等一次玩有咩要注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞