[Wow]魔獸世界公會《港獸世界》招生

571 回覆
12 Like 2 Dislike
仲有無人挽架。 而家sem break 想挽喎 但之前味挽過
加左會長 一直都無人理
比你地rc 我 等我加左rc 先 因為我外國巴
巴打仲有冇位
新手想入...一年前玩 由1lv開始玩 但一直自己升
唔識點玩 升到90幾lv
仲有無人挽架。 而家sem break 想挽喎 但之前味挽過

挽你老母?
巴打仲有冇位
新手想入...一年前玩 由1lv開始玩 但一直自己升
唔識點玩 升到90幾lv

有位啊有位啊
加左會長 一直都無人理

咁慘 會長就黎生 你加呢個:機子#4485
我好感動 連登竟然有wow嘅po
但小弟玩pve聯盟
前排玩番,依家又要狂解任拎點升神器好煩咁,無得休閒玩下
宜家仲多唔多人上線?
新手想加入
美服 blackrock - Ghislani 狂暴戰士留名
同ser不過玩LM
解左成就可以飛,如果開隻部落玩會唔會要重新解過
同ser不過玩LM

都唔知點解暴雪將飛行搞到鬼死咁浪費時間
上一版德拉諾升到100已經直接排pvp
零興趣去解個成就
同ser不過玩LM

零興趣去解個成就

係,太麻煩
同ser不過玩LM

零興趣去解個成就

係,太麻煩

唔洗 個成就好似係通用
一隻識飛 隻隻角色都識
其實佢都有解釋 咁樣係迫我地留意多D個世界, 建築, 細節
話以前咁快有得飛 d地圖設計師好傷心
我個人覺得都合理 其實wow好多方面都好用心
其實個成就都唔係真係咁煩姐
封頂到識飛好似2個星期左右
宜家仲多唔多人上線?

都ok多啊
新手想加入

可以加上面果個tag 會長呢排有d忙
台服尖石美服Frostmourn兩邊走玩家留名
近期過左美服 多人好撚多由其是pvp排一陣就入到戰場 台服合曬ser達拉然仲少人過一個ser既達拉然 仲會log in台服ac純粹真係因為對個ac有感情
同ser不過玩LM

零興趣去解個成就

係,太麻煩

唔洗 個成就好似係通用
一隻識飛 隻隻角色都識

今版兩星期唔得啦 上版有得ah買野食聲望就得
今版兩個月就差唔多 蘇拉瑪爾條主線最後一節要崇敬8000先開到勁弱智 仲有看守者聲望又冇主線任單靠世界任或者隨從任一個月都祟敬唔到
今個禮拜砌完機想重新玩過, 歡唔歡迎?
同ser不過玩LM

零興趣去解個成就

係,太麻煩

唔洗 個成就好似係通用
一隻識飛 隻隻角色都識

今版兩個月就差唔多 蘇拉瑪爾條主線最後一節要崇敬8000先開到勁弱智 仲有看守者聲望又冇主線任單靠世界任或者隨從任一個月都祟敬唔到

我冇詳細計用左幾多日
但我兩日前可以飛
由回歸入左張月card到今日仲有3日
姐係我由100lv到識飛 用左 25日
睇你得唔得閒有冇心每日花時間清世界任姐
同ser不過玩LM

零興趣去解個成就

係,太麻煩

唔洗 個成就好似係通用
一隻識飛 隻隻角色都識

我冇詳細計用左幾多日
但我兩日前可以飛

Btw, 夜落精靈最後係要崇敬20000 兩日前解完
又btw, 我係人類 有外交
同ser不過玩LM

零興趣去解個成就

係,太麻煩

唔洗 個成就好似係通用
一隻識飛 隻隻角色都識

我冇詳細計用左幾多日
但我兩日前可以飛

Btw, 夜落精靈最後係要崇敬20000 兩日前解完
又btw, 我係人類 有外交

兩星期飛得你應該係7.2之前聲望已經全崇敬
7.2出左後最快都要個幾星期先解到新地圖崇敬啦 未計新手仲要解埋其他聲望 單係看守者已經冇可能兩星期崇敬(夾得岩時間打到入侵任會好少少但兩星期都應該唔得) 仲未計夜落精靈果條任務線
我玩血精冇人類果10% 7.0一出玩左個半月afk
7.2回鍋玩多28日先飛到 看守者係我7.2回鍋時d世界任基本上每日清
想玩可以加我

saintmeteors#3349

咩人都歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞