[毒撚鳩遊]用盡關西Wide Area Pass五日

178 回覆
12 Like 3 Dislike
上兩星期去大阪都買左5day pss 去左廣島 宮島 福知山
上兩星期去大阪都買左5day pss 去左廣島 宮島 福知山

上年都去過廣島,有再去既價值

好想再去多次宮島

好想再去多次宮島

宮島好正 撚完鹿去睇海上鳥居再食燒蠔
wide pass 真係好抵 下次去都要再買

望住日落既海上鳥居好正
我上次係買廣島山口果張,玩完廣島再去九州,爽到仆街

好想再去多次宮島

我想去吳市同兔仔島

好想再去多次宮島

你用個張係關西廣島pass,我用個張係關西wide area,範圍細得多

好想再去多次宮島

我想去吳市同兔仔島

係咪姐係吳港果度
兔仔島好想再去,但夏天既話,不了

好想再去多次宮島

我想去吳市同兔仔島

係咪姐係吳港果度
兔仔島好想再去,但夏天既話,不了

應該係喇;兔仔島呢d秋天好比較好
推推先
樓主今次有冇坐新幹線?
樓主今次有冇坐新幹線?

當然有喇,之後兩日有坐,請繼續收睇,會儘快update

好想再去多次宮島

你用個張係關西廣島pass,我用個張係關西wide area,範圍細得多

好似係 我個張成萬三yen 一開始買好肉尺

好想再去多次宮島

好似係 我個張成萬三yen 一開始買好肉尺

一程來回新幹線夠回本喇
DAY3續

一路跣住落山一路有機會就影下相,好彩無仆街
舊既餘部鐵橋係1909開始建設,用左3年先起好,當年動員左25萬人去起
d鋼材由海運到門司之後再運入黎餘部,以20世紀早期既技術真係好勁

亦因為美國既工程師有份參與,所以舊既鐵橋係日本少有既美式風格;

而個個位對海好當風既關係,係1986年就發生過有列車畀強風吹翻跌落橋底既意外,最後到2010年就起左條新既鋼筋水泥橋代替左舊既鐵橋,
舊鐵橋其中一部份就變左上一版所講既空之駅觀景台

好努力掃雪既叔叔,佢見到咁厚雪都咁多人黎都好意外,辛苦你喇
我上返去個陣佢不斷同我講無理無理,但我無辦法焗行
巴打對腳咁似女仔咁嘅
DAY3續

被厚雪包圍既遊樂場,呢度d雪差唔多去到膝頭,入唔到去

應該係舊鐵橋既橋墩

新橋,當然舊鐵橋係靚d,但新橋安全穩定d

為左紀念頭先講既1986年列車意外既觀音慰靈像,
btw呢單亦都係日本國有鐵道(各間JR前身)分拆之前既最大單意外

其實重可以向海邊行出去,可惜都係太厚雪行唔到

行返上去影多一陣就有車了,成對腳濕撚哂

真係我在橋上看風景
巴打對腳咁似女仔咁嘅

唔係掛?
爸打篇遊記都幾鐵路向
巴打對腳咁似女仔咁嘅

唔係掛?

Btw巴打去四國嘅鐵路線同入閘嘅嘢可唔可以寫詳細啲
巴打對腳咁似女仔咁嘅

唔係掛?

同感
爸打篇遊記都幾鐵路向

巴打對腳咁似女仔咁嘅

唔係掛?

同感

瘦撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞