做咗三年幾貢茶 你問我答[8]

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

Dse個排有瘦
之後肥返
唔記得上次飲咩啦
我其實驚無offer

肥先好
year 1走唔到咩?
其實唔係好清楚asso有啲咩後路 冇offer嘅係咪就要讀top up?

出現了

乜原來你仲有睇

今舖柒左喇你

柒喺邊

你以為佢冇睇

有睇咪好
不過留兩粒膠係咩意思

樓主平時社交圈子係咪好細 我係

都話得一個朋友 我認真夠唔夠細

識多d朋友啦
雖然我都係得個兩三個朋友 返學一個都無

你有拖拍 贏晒
好難識朋友 我返學都識唔到 返工嗰啲又唔算真係好friend

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

無咩特別 共同興趣post識
唔係感情台d配對post/group識
成日形住入得個類配對post既男性八成都係狗公

上次坐車見到有人係個類配對gp入面既人
Sd相比女仔話自己混血
但我望真d唔覺得邊度有混血
他輕輕的留低兩粒膠就走了做乜春

好瀟灑

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒
好難識朋友 我返學都識唔到 返工嗰啲又唔算真係好friend

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

Sd相比女仔話自己混血

九龍混港島都叫混呀
副店早咗七日要我交更 我冇理佢
然後今日打咗六七次嚟我都係冇聽
之後whatsapp我話聽日兩點前交 唔係就扣bonus
我係唔交 你咬我食呀
無啦啦早咁多要交

尋日已經比人問埋4月既更

咁快
我哋係五日前交 但係佢永遠都會最後一日或者新一個月嘅第一日先出

返工時間固定左其實
不過我都係話4月未有咁快知

其實覺得更表真係好煩
有時有啲咩突發嘢又要周圍搵人頂你更 想做啲咩都好難做到

我每次返工都係度
有一次病到請左成個星期假

我多數都唔會有啲咩事冇返工 仲成日幫人頂更
唯一一次係入呢間做咗一個月左右個陣 有一次要去旅行 想請16-20 點知副店睇錯咗當咗我係請16同20 然後我堅持要請埋嗰三日假 但係佢哋唔夠人返工 結果扣咗我三日double
諗起都覺得嬲

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

Sd相比女仔話自己混血

你一路望人電話?好八卦

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

Sd相比女仔話自己混血

九龍混港島都叫混呀

香港混中國
他輕輕的留低兩粒膠就走了做乜春

好瀟灑

而我什麼都不知道
我想死
真係安徒生的錯

搶我1001仲好講
點解唔鍾意佢

覺得佢d高山低谷好煩

我覺得佢啲歌好正

都唔錯 有冇新歌介紹

香港我而家冇乜聽
冇邊首真係會想loop住聽
聽都係聽舊歌

都得 介紹
我之前成日loop後來的我們

啱啱聽緊

抄我
有男朋友唔准聽

拍緊拖唔聽得架咩
你拿拿臨搵返個女朋友咪唔使聽

唔得係畀我聽嘅
話有就有咩

機會係留畀有機會既人
返工留意下有無靚女客 擴闊下社交圈子

有機會咁我冇
有靚女客又點
點會撩啲客㗎

講兩句都唔得架咩
[FF]講講下就變左熟客 熟熟下就唔再係客 [/FF]

得 但無啦啦點會講可以講咩?
有時啲客好nice嘅可能會 但好少 一個好nice嘅客我已經可以開心半日
同埋係上次有個附近舖嘅嚟買嘢飲有傾下咁囉 因為每個星期日佢哋舖都會搵人嚟買十幾杯 但我第一次見個個女仔 所以先八卦下
首先要熟到

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

織頸巾?
其實我都有入過去 但從來冇出過聲 配對都配對唔到
我一定係淨低嗰20% 因為真係得一個朋友 想識下人

yoga

岩岩聽完
好好聽呀
聽到差啲喊

成日loop
大家用咩聽歌app?
成日聽sad歌搞到個人好灰

冇人理你
我用大陸app
呢度講好似會俾人話

得你理我
咁又唔會 雖然我唔用
你係咪用iphone?用Alizarin啦 幾好用 又唔使錢
不過我用kkbox

用kkbox
有錢喎

8毫子一日咋喎

8毫子唔係錢呀
我呢呢死窮鬼呢架咋
之前高登個app都特登用$15做vip
唯一一個app會俾錢

好少咋嘛
咁你係咪用邀請碼過嚟㗎?
所以咪話你如果用iphone嘅話用我上面講嗰個app囉 唔使錢
我想死
真係安徒生的錯

搶我1001仲好講
點解唔鍾意佢

覺得佢d高山低谷好煩

我覺得佢啲歌好正

都唔錯 有冇新歌介紹

香港我而家冇乜聽
聽都係聽舊歌

都得 介紹

啱啱聽緊

抄我
有男朋友唔准聽

拍緊拖唔聽得架咩

唔得係畀我聽嘅
話有就有咩

機會係留畀有機會既人

有機會咁我冇
有靚女客又點
點會撩啲客㗎

講兩句都唔得架咩

有時啲客好nice嘅可能會 但好少 一個好nice嘅客我已經可以開心半日
同埋係上次有個附近舖嘅嚟買嘢飲有傾下咁囉 因為每個星期日佢哋舖都會搵人嚟買十幾杯 但我第一次見個個女仔 所以先八卦下
首先要熟到

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

織頸巾?

高登呀唔係連登 成日起我底

少甜咪又係肥
個個都話減 果然係女人嘅終身事業
唔得
點解 清玉都好飲

上一次飲清玉覺得麻麻
想減好耐但係呢個月又好忙

有好多都好飲
忙先易減到呀唔係咩

忙但係都係坐係度忙功課同執手尾
有個想飲但係個陣話無哂益力多
可能叫中左個唔好飲

聽講壓力大會瘦啲
你上次飲咩
其實你有幾多%信心會有offer

Dse個排有瘦
之後肥返
唔記得上次飲咩啦
我其實驚無offer

肥先好
year 1走唔到咩?
其實唔係好清楚asso有啲咩後路 冇offer嘅係咪就要讀top up?

比垃圾蝗語拉低左成個gpa
個陣頹左好耐
我要入u實有
只係邊間u姐
3大無我份咖啦
無offer都係得top up揀

我哋冇 但中文用蝗語讀
其實我見有啲人話炒兩科gpa就得返一點幾 真係咁誇張咩?
咁你仲話驚冇offer?定其實即係話非三大你睇唔上眼?
咁即係我冇講錯 咁佢留低兩粒膠係咩意思
還返畀佢
我係唔交 你咬我食呀
無啦啦早咁多要交

咁快
我哋係五日前交 但係佢永遠都會最後一日或者新一個月嘅第一日先出

返工時間固定左其實

其實覺得更表真係好煩

我每次返工都係度

唯一一次係入呢間做咗一個月左右個陣 有一次要去旅行 想請16-20 點知副店睇錯咗當咗我係請16同20 然後我堅持要請埋嗰三日假 但係佢哋唔夠人返工 結果扣咗我三日double
諗起都覺得嬲

我反而係親自寫落去
臨去旅行我會再提多一次
我想死
真係安徒生的錯

搶我1001仲好講
點解唔鍾意佢

覺得佢d高山低谷好煩

我覺得佢啲歌好正

都唔錯 有冇新歌介紹

香港我而家冇乜聽
聽都係聽舊歌

都得 介紹

啱啱聽緊

抄我
有男朋友唔准聽

拍緊拖唔聽得架咩

唔得係畀我聽嘅
話有就有咩

機會係留畀有機會既人

有機會咁我冇
有靚女客又點
點會撩啲客㗎

講兩句都唔得架咩

首先要熟到

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

織頸巾?

邊有 睇過一次咋嘛
咁見你開po都係得織頸巾 唔知你仲有咩其他興趣喎 畫畫po?

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

Sd相比女仔話自己混血

你一路望人電話?好八卦

好好奇呀因為

有好多都好飲
忙先易減到呀唔係咩

可能叫中左個唔好飲

聽講壓力大會瘦啲
你上次飲咩

Dse個排有瘦
之後肥返
唔記得上次飲咩啦
我其實驚無offer

肥先好
year 1走唔到咩?

個陣頹左好耐
我要入u實有
只係邊間u姐
3大無我份咖啦

我哋冇 但中文用蝗語讀
還返畀佢

唔會呀
有得retake
非3大唔係睇唔上眼呀
只係驚拎唔到想要既offer
我想死
真係安徒生的錯

搶我1001仲好講
點解唔鍾意佢

覺得佢d高山低谷好煩

我覺得佢啲歌好正

都唔錯 有冇新歌介紹

香港我而家冇乜聽
聽都係聽舊歌

都得 介紹

啱啱聽緊

抄我
有男朋友唔准聽

拍緊拖唔聽得架咩

唔得係畀我聽嘅
話有就有咩

機會係留畀有機會既人

有機會咁我冇
有靚女客又點
點會撩啲客㗎

講兩句都唔得架咩

首先要熟到

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

織頸巾?

邊有 睇過一次咋嘛
咁見你開po都係得織頸巾 唔知你仲有咩其他興趣喎 畫畫po?

我係唔交 你咬我食呀
無啦啦早咁多要交

咁快

返工時間固定左其實

其實覺得更表真係好煩

我每次返工都係度

諗起都覺得嬲

我反而係親自寫落去
臨去旅行我會再提多一次

其實佢之後同我講個重點係就算我想放咁多日都放唔到 因為其實我哋一開頭講咗話六日基本上係唔放得假
咁就冇咗二千幾

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

Sd相比女仔話自己混血

你一路望人電話?好八卦

好好奇呀因為

同佢講:我都係混血
其實你出街會唔會上連登
巴同絲出街上好似都好易畀人po上嚟搞到我出街都好少上
我想死
真係安徒生的錯

搶我1001仲好講
點解唔鍾意佢

覺得佢d高山低谷好煩

我覺得佢啲歌好正

都唔錯 有冇新歌介紹

香港我而家冇乜聽
聽都係聽舊歌

都得 介紹

啱啱聽緊

抄我
有男朋友唔准聽

拍緊拖唔聽得架咩

唔得係畀我聽嘅
話有就有咩

機會係留畀有機會既人

有機會咁我冇
有靚女客又點
點會撩啲客㗎

講兩句都唔得架咩

首先要熟到

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

織頸巾?

邊有 睇過一次咋嘛

呢個人相當有嫌疑

咁快

返工時間固定左其實

其實覺得更表真係好煩

我每次返工都係度

諗起都覺得嬲

我反而係親自寫落去
臨去旅行我會再提多一次

其實佢之後同我講個重點係就算我想放咁多日都放唔到 因為其實我哋一開頭講咗話六日基本上係唔放得假
咁就冇咗二千幾

我個陣佢都係話咁岩搵到人先比我放
唔係佢唔放心

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

Sd相比女仔話自己混血

你一路望人電話?好八卦

好好奇呀因為

其實你出街會唔會上連登

會上但係只限身邊無咩人先敢上

有好多都好飲
忙先易減到呀唔係咩

可能叫中左個唔好飲

聽講壓力大會瘦啲
你上次飲咩

Dse個排有瘦
之後肥返
唔記得上次飲咩啦
我其實驚無offer

肥先好
year 1走唔到咩?

個陣頹左好耐
我要入u實有
只係邊間u姐
3大無我份咖啦

我哋冇 但中文用蝗語讀
還返畀佢

唔會呀
有得retake
非3大唔係睇唔上眼呀
只係驚拎唔到想要既offer

有時都覺得自己gpa得一點幾係點做到
祝你好運啦
咁其實你year 1走唔到嘅你gpa過3 year 2應該都走到㗎

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

Sd相比女仔話自己混血

你一路望人電話?好八卦

好好奇呀因為

其實你出街會唔會上連登

會上但係只限身邊無咩人先敢上

我係英國會上
係香港會較到個mon最暗+背住牆+隔離無人先敢上
我想死
真係安徒生的錯

搶我1001仲好講
點解唔鍾意佢

覺得佢d高山低谷好煩

我覺得佢啲歌好正

都唔錯 有冇新歌介紹

香港我而家冇乜聽
聽都係聽舊歌

都得 介紹

啱啱聽緊

抄我
有男朋友唔准聽

拍緊拖唔聽得架咩

唔得係畀我聽嘅
話有就有咩

機會係留畀有機會既人

有機會咁我冇
有靚女客又點
點會撩啲客㗎

講兩句都唔得架咩

首先要熟到

識多d朋友啦

你有拖拍 贏晒

我男朋友高登識

認真?
Details有故仔聽

織頸巾?

邊有 睇過一次咋嘛

呢個人相當有嫌疑

糖呢就兩茶匙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞