做咗三年幾貢茶 你問我答[8]

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
同tutor傾左好耐
佢話我取消共用做法有問題
但最後願意分開計分
算唔算戰勝freerider?

我覺得都算啦
恭喜抗戰成功

傾左好耐電話
佢投訴我地block左佢共用
我就解釋左佢做左d咩
原先佢比既另一個選擇係比佢共用但係分工表寫0
到時再殺左佢個分
但係如果佢趁我地唔知走去改左d野報復
到時個分邊個負責
所以我揀左第2個選擇 姐係分開做
我欠tutor一個書面道歉因為我無權block左佢
等我聽日諗下點打先

應付freeride的正確方法係儘快通知老師
等佢處理 唔好自己亂嚟

我知自己當時太激動而做左呢樣野
所以無論係對個位freerider定個位老師我都有道歉
讀左咁耐第一次遇到

大嚿珍珠
[img]https://holland.pk/psgo4zxt[img]
大嚿珍珠

有冇人解釋下點解有時會咁
[img][url]https://holland.pk/psgo4zxt[img][/url]
大嚿珍珠

珍珠滾起浮面之後冇得到充分既搞散變左一堆堆一齊煮最後既完全品 好似係
屯門出市區拎鋪頭鎖鑰
聽日同新人開早
佢連煲茶都唔識
[img][url]https://holland.pk/psgo4zxt[img][/url]
大嚿珍珠

珍珠滾起浮面之後冇得到充分既搞散變左一堆堆一齊煮最後既完全品 好似係

你是咪一路喺度但冇出聲
我知 但唔知點解一拆包珠就分唔開呢嚿我點整都唔散 但包嘢係冇入氣冇入水
屯門出市區拎鋪頭鎖鑰
聽日同新人開早
佢連煲茶都唔識

你睇咗第四頁未
做乜要出去拎?你自己冇?
教新人好呀 責任重大
我之前都係 每個新人第一次開早同收夜都係跟我
好煩
大嚿珍珠

你是咪一路喺度但冇出聲
我知 但唔知點解一拆包珠就分唔開呢嚿我點整都唔散 但包嘢係冇入氣冇入水

粉狀已經痴埋?咁咪一pat粉
定比人大力掟過
屯門出市區拎鋪頭鎖鑰
聽日同新人開早
佢連煲茶都唔識

你睇咗第四頁未
教新人好呀 責任重大
好煩

嘩好威威喎
屯門出市區拎鋪頭鎖鑰
聽日同新人開早
佢連煲茶都唔識

你睇咗第四頁未
教新人好呀 責任重大
好煩

嘩好威威喎

有幾威
好煩㗎
大嚿珍珠

你是咪一路喺度但冇出聲

定比人大力掟過

係 一嚿
冇 我啱啱先拆箱
同埋真空係撳唔散啲粉 我成日撳
btw, 邊間啲沙冰好飲求分享
屯門出市區拎鋪頭鎖鑰
聽日同新人開早
佢連煲茶都唔識

你睇咗第四頁未
教新人好呀 責任重大
好煩

嘩好威威喎

有幾威
好煩㗎

你做得耐先會俾人跟你架嘛
威呀
屯門出市區拎鋪頭鎖鑰
聽日同新人開早
佢連煲茶都唔識

你睇咗第四頁未
教新人好呀 責任重大
好煩

嘩好威威喎

有幾威
好煩㗎

威呀

唔係 我做呢間四五個月已經畀人跟我
點解清玉啲人工差咁遠
我見過寫$45-60
但對面得$37-45
同tutor傾左好耐
但最後願意分開計分

我覺得都算啦
恭喜抗戰成功

傾左好耐電話
我就解釋左佢做左d咩
到時再殺左佢個分
到時個分邊個負責
等我聽日諗下點打先

等佢處理 唔好自己亂嚟

讀左咁耐第一次遇到

我有啲老師直頭在course outline度寫明
有freerider唔盡早出聲
到present先出聲 或者畀老師發現
全組跟freerider同grade
屯門出市區拎鋪頭鎖鑰
聽日同新人開早
佢連煲茶都唔識

你睇咗第四頁未
教新人好呀 責任重大
好煩

嘩好威威喎

有幾威
好煩㗎

威呀

我想問呢(終於有野問下 )
多唔多人做一兩個月就走架?
啲人最短試過做幾耐
同tutor傾左好耐
但最後願意分開計分

我覺得都算啦
恭喜抗戰成功

傾左好耐電話
我就解釋左佢做左d咩
到時再殺左佢個分
到時個分邊個負責
等我聽日諗下點打先

等佢處理 唔好自己亂嚟

讀左咁耐第一次遇到

我有啲老師直頭在course outline度寫明
有freerider唔盡早出聲
到present先出聲 或者畀老師發現
全組跟freerider同grade

同grade
咁大件事
白木仲未醒
有乜慘得過星期六上八半
七點起身
100%醒到
大嚿珍珠

你是咪一路喺度但冇出聲

定比人大力掟過

係 一嚿
冇 我啱啱先拆箱

㩒得散
我有次貪玩用手偷偷地㩒就粉碎左
即刻心虛
珍珠crush
有乜慘得過星期六上八半
七點起身
100%醒到

七點起身+1
屯門出市區拎鋪頭鎖鑰
聽日同新人開早
佢連煲茶都唔識

你睇咗第四頁未
教新人好呀 責任重大
好煩

嘩好威威喎

有幾威
好煩㗎

威呀

我想問呢(終於有野問下 )
多唔多人做一兩個月就走架?
啲人最短試過做幾耐

好似好耐冇答過問題
我哋做唔夠三個月要賠錢
所以差唔多個個都多過三個月 而家最新個個都四五個月
最短 6個鐘
有乜慘得過星期六上八半
七點起身
100%醒到

七點起身+1

去瞓啦 快啲
大嚿珍珠

你是咪一路喺度但冇出聲

定比人大力掟過

係 一嚿
冇 我啱啱先拆箱

㩒得散
我有次貪玩用手偷偷地㩒就粉碎左
即刻心虛
珍珠crush

我哋唔得
你搵自己嚟搞 撳完又要篩
我哋就唔使呢
最煩係跌落地嗰陣 一跌就碎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞