做咗三年幾貢茶 你問我答[8]

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我又諗到問題喇
不過唔知之前有冇人問過
是旦啦
你地返到去開工有冇話今日A一定要做沖野
B一定要做收銀架?
定係你鍾意得閒企下呢度得閒企下嗰度都得架

又諗到
每人要做唔同位 做同一個位最少要做兩個鐘 唔可以超過三個鐘
但都有例外 好似開早個個咁 最慘

之前見你成日話呢埋喺廚房仲以為可以自己鐘意做邊就做邊添

唔係 如果有得揀嘅我就一定唔會喺廚房我最憎做廚房 雖然呢排有啲鍾意 因為可以玩電話
可能嗰排我開早啦 因為開早要做五個鐘廚房 仲要有時要沖下嘢 但係放完飯返去又要再沖

其實廚房係做乜?
我淨係知煲珍珠

茶 珍珠 彩珠 紫米 仙楂 咖啡 仙草 布甸 愛玉
仙草最煩
開鋪到而家賣左8杯

咁少
幾時先有第三個人返工?
我又諗到問題喇
不過唔知之前有冇人問過
是旦啦
B一定要做收銀架?

又諗到

唔係 如果有得揀嘅我就一定唔會喺廚房我最憎做廚房 雖然呢排有啲鍾意 因為可以玩電話
可能嗰排我開早啦 因為開早要做五個鐘廚房 仲要有時要沖下嘢 但係放完飯返去又要再沖

其實廚房係做乜?
我淨係知煲珍珠

仙草最煩

愛玉什麼東東來的
成個古代嗰啲女人名
如果我個度有呢條rule就好
Btw你個名

我聖殿下當然美豔動人
我又諗到問題喇
不過唔知之前有冇人問過
是旦啦
B一定要做收銀架?

又諗到

其實廚房係做乜?
我淨係知煲珍珠

仙草最煩

布甸好味
如果我個度有呢條rule就好
Btw你個名

我聖殿下當然美豔動人

我係屬於工藤
開鋪到而家賣左8杯

咁少
幾時先有第三個人返工?

2:30

你間鋪收11?
我又諗到問題喇
不過唔知之前有冇人問過
是旦啦
B一定要做收銀架?

又諗到

其實廚房係做乜?
我淨係知煲珍珠

仙草最煩

愛玉什麼東東來的
成個古代嗰啲女人名

好健康嘅嘢(真嗰啲)
愛玉籽整
開鋪到而家賣左8杯

咁少
幾時先有第三個人返工?

2:30

你得閒到可以係咁用電話
醒到

奇蹟

你琴晚去咗邊

掛住做個presentation唔記得上水 我記得個陣你地都瞓哂

通頂做?
琴晚十一點瞓咗

唔係 我下奏做咋嘛
好早瞓 我呢邊又就嚟三點

快啲瞓 說好的三點要瞓

四點啦 我瞓啦

又諗到

其實廚房係做乜?
我淨係知煲珍珠

仙草最煩

愛玉什麼東東來的
成個古代嗰啲女人名

好健康嘅嘢(真嗰啲)
愛玉籽整

有假嘅健康野
醒到

奇蹟

你琴晚去咗邊

掛住做個presentation唔記得上水 我記得個陣你地都瞓哂

通頂做?
琴晚十一點瞓咗

唔係 我下奏做咋嘛

快啲瞓 說好的三點要瞓

四點啦 我瞓啦

你呃人 第二日
我發現我上親水都淨係討論瞓覺同起身時間

又諗到

其實廚房係做乜?
我淨係知煲珍珠

仙草最煩

愛玉什麼東東來的
成個古代嗰啲女人名

好健康嘅嘢(真嗰啲)
愛玉籽整

有假嘅健康野

我係話真嗰啲愛玉好健康

你琴晚去咗邊

通頂做?
琴晚十一點瞓咗

唔係 我下奏做咋嘛

快啲瞓 說好的三點要瞓

四點啦 我瞓啦

你呃人 第二日

起碼而家無五點瞓 我有進步

其實廚房係做乜?
我淨係知煲珍珠

仙草最煩

愛玉什麼東東來的
成個古代嗰啲女人名

好健康嘅嘢(真嗰啲)
愛玉籽整

有假嘅健康野

我係話真嗰啲愛玉好健康

哦哦

笑左

係你其他時間唔上嚟

笑左

因為要計一計

係你其他時間唔上嚟

我明明有上嚟
但個話題通常都係圍繞住我幾點瞓覺幾點起身

其實廚房係做乜?
我淨係知煲珍珠

仙草最煩

愛玉什麼東東來的
成個古代嗰啲女人名

好健康嘅嘢(真嗰啲)
愛玉籽整

有假嘅健康野

我係話真嗰啲愛玉好健康

哦哦

愛玉,臺灣特有植物,其果膠主要的功效是能降低血中膽固醇含量,亦能促進新陳代謝和利尿之功效。

笑左

個post好似打卡用咁
瞓覺同起身都要上嚟報到

係你其他時間唔上嚟

我明明有上嚟
但個話題通常都係圍繞住我幾點瞓覺幾點起身

仲有講你個間啲珍珠奶茶

你琴晚去咗邊

通頂做?
琴晚十一點瞓咗

唔係 我下奏做咋嘛

快啲瞓 說好的三點要瞓

四點啦 我瞓啦

你呃人 第二日

起碼而家無五點瞓 我有進步

但係你之前話要三點瞓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞