做咗三年幾貢茶 你問我答[8]

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

係佢介紹嗰啲都睇唔上眼?
眼角高

一係有錢一係警犬
我其實要個關心我既就夠

有錢都唔啱?
咁大把啦

有無錢都唔重要
我覺得性格最重要

見你講到有錢睇唔上眼咁
樣呢
your face..

樣我覺得正常就得啦

其實覺得你嘅要求都好正常 同我差唔多但係唔知點解點都搵唔到

仲做緊project?加油瞓先

因為我生得樣衰
我當然係做完先上
未做先唔會用手機住

中槍 我啱啱寫essay寫到一半上連登

好差

我聽日仲要寫500字 仲要背presentation個講稿
d on9 鬼妹groupmates之前就係咁催我做野 結果我做完佢地都未做好
仲話聽日要rehearse 我心諗你自己個part都未搞掂re乜野hearse

你又未瞓
之前你唔係話佢哋係等你做你乜都未做咩 原來佢哋自己都未搞掂

咪係 日日係度催我我以為佢地咁快做好
我四點去瞓
想問點解薄荷珍珠奶茶咁好飲?
有時見到冇著制服係入面沖茶/收銀果d係邊個?
點解唔洗著?係咪有特權

係咪暫時頂一兩分鐘
我琴日都係咁因爲唔夠人
果陣未過食飯時間未換衫

唔換衫冇事㗎咩 我哋畀人影到又係大件事

其實我食完返黎路過咋
果陣爆單連茶葉都上埋茶吧沖
本身收緊果個又忙緊後排
之後咪企陣
其實我地都唔得

第二句係咩意思
你哋係咪唔夠人返工

因為茶葉suppose淨係賣茶葉
但忙到佢要上去沖野飲
都係
想問點解薄荷珍珠奶茶咁好飲?

第一次聽人講話好飲
呢杯個個都話好難飲喎
定係其實我哋唔係講緊同一樣嘢
點解唔洗著?係咪有特權

係咪暫時頂一兩分鐘
我琴日都係咁因爲唔夠人
果陣未過食飯時間未換衫

其實我食完返黎路過咋
本身收緊果個又忙緊後排
之後咪企陣
其實我地都唔得

第二句係咩意思
你哋係咪唔夠人返工

但忙到佢要上去沖野飲
都係

原來你係講賣茶葉嗰個人 我喺度諗緊咩叫茶葉都上埋水吧沖

眼角高

一係有錢一係警犬
我其實要個關心我既就夠

有錢都唔啱?
咁大把啦

有無錢都唔重要
我覺得性格最重要

見你講到有錢睇唔上眼咁
樣呢
your face..

樣我覺得正常就得啦

因為我生得樣衰
我當然係做完先上
未做先唔會用手機住

好差

d on9 鬼妹groupmates之前就係咁催我做野 結果我做完佢地都未做好
仲話聽日要rehearse 我心諗你自己個part都未搞掂re乜野hearse

你又未瞓

我四點去瞓

咁下次一於係咪都慢慢做 理得佢哋
今日係真係四點先好
點解唔洗著?係咪有特權

係咪暫時頂一兩分鐘
我琴日都係咁因爲唔夠人
果陣未過食飯時間未換衫

其實我食完返黎路過咋
本身收緊果個又忙緊後排
之後咪企陣
其實我地都唔得

第二句係咩意思
你哋係咪唔夠人返工

但忙到佢要上去沖野飲
都係

一片茶葉上去沖茶

眼角高

一係有錢一係警犬
我其實要個關心我既就夠

有錢都唔啱?
咁大把啦

有無錢都唔重要
我覺得性格最重要

見你講到有錢睇唔上眼咁
樣呢
your face..

樣我覺得正常就得啦

因為我生得樣衰
我當然係做完先上
未做先唔會用手機住

好差

你又未瞓

我四點去瞓

今日係真係四點先好

係四點瞓,早抖
我諗到我起身應該晨早開左新post 又無得做第一個正皮
頭先十點幾醒左一下諗住訓多半個鐘
訓訓下訓到十二點添

眼角高

一係有錢一係警犬
我其實要個關心我既就夠

有錢都唔啱?
咁大把啦

有無錢都唔重要
我覺得性格最重要

見你講到有錢睇唔上眼咁
樣呢
your face..

樣我覺得正常就得啦

因為我生得樣衰
我當然係做完先上
未做先唔會用手機住

好差

你又未瞓

我四點去瞓

今日係真係四點先好

係四點瞓,早抖
我諗到我起身應該晨早開左新post 又無得做第一個正皮

冇錯
早抖 我留返畀你正皮啦
點解唔洗著?係咪有特權

係咪暫時頂一兩分鐘
我琴日都係咁因爲唔夠人
果陣未過食飯時間未換衫

其實我食完返黎路過咋
本身收緊果個又忙緊後排
之後咪企陣
其實我地都唔得

第二句係咩意思
你哋係咪唔夠人返工

但忙到佢要上去沖野飲
都係

一片茶葉上去沖茶

講清楚嘛
你仲未開估係啲咩新配料
報咗堂上 連上七個鐘

呢個奶蓋既份量你點睇
[img]https://na.cx/i/R036442.jpg[img]
呢個奶蓋既份量你點睇

哇好耐冇見你你好
[img][url]https://na.cx/i/R036442.jpg[img][/url]
呢個奶蓋既份量你點睇

哇好耐冇見你你好

本身都放棄冇再追 今日呢一杯真係激到我忍唔住入返嚟
[img]https://na.cx/i/R036442.jpg[img]
呢個奶蓋既份量你點睇

走冰係咁上下望落會少咗
但係我哋會落返多啲奶蓋 等望落同正常冰係一樣咁多 即係走冰就會多咗奶蓋
但係嗌走冰多奶蓋個啲就諗都唔好諗 我落返正常分量 呢兩樣嘢係唔可以並存
[img][url]https://na.cx/i/R036442.jpg[img][/url]
呢個奶蓋既份量你點睇

走冰係咁上下望落會少咗
但係我哋會落返多啲奶蓋 等望落同正常冰係一樣咁多 即係走冰就會多咗奶蓋
但係嗌走冰多奶蓋個啲就諗都唔好諗 我落返正常分量 呢兩樣嘢係唔可以並存

呢個太少喇下話 唉的起心肝戒鬼左貢茶去
呢個奶蓋既份量你點睇

哇好耐冇見你你好

本身都放棄冇再追 今日呢一杯真係激到我忍唔住入返嚟

第二杯飲咩
唔好勞氣 其實更誇張嘅都見過 因為走冰吖嘛
報咗堂上 連上七個鐘

有咩堂係連上七個鐘
呢個奶蓋既份量你點睇

走冰係咁上下望落會少咗

你唔走冰杯嘢飲望落就會多返奶蓋 因為係要靠啲冰浪住啲奶蓋
你好耐冇飲?
報咗堂上 連上七個鐘

有咩堂係連上七個鐘

報平安咭
可以分開兩堂每堂三個半鐘 但係貴啲又要分兩日 所以想一日上晒佢
呢個奶蓋既份量你點睇

走冰係咁上下望落會少咗

你唔走冰杯嘢飲望落就會多返奶蓋 因為係要靠啲冰浪住啲奶蓋
你好耐冇飲?

我平時都飲開走冰㗎 都冇咁過份
好眼利咁都睇到2杯
第杯係正常奶蓋珍珠奶茶 份量好正常
比返啲奶蓋我呀
報咗堂上 連上七個鐘

有咩堂係連上七個鐘

報平安咭
可以分開兩堂每堂三個半鐘 但係貴啲又要分兩日 所以想一日上晒佢

哦,平安咭,簡單啦

其實我食完返黎路過咋
本身收緊果個又忙緊後排
之後咪企陣
其實我地都唔得

第二句係咩意思
你哋係咪唔夠人返工

但忙到佢要上去沖野飲
都係

一片茶葉上去沖茶

講清楚嘛
你仲未開估係啲咩新配料

留返d幻想
報咗堂上 連上七個鐘

有咩堂係連上七個鐘

報平安咭

哦,平安咭,簡單啦

坐下啫
但上咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞