(求屌醒)一直唔明白你地搞抗爭做咩

172 回覆
29 Like 508 Dislike
真心定假膠呀 冇612送中已經過咗 仲遊乜嘢 被番咗大陸了
睇完第一句可以完
中產+專業人士 政府做咩都唔會係第一批影響到
其他市民你死你事
衰撚過藍絲
其實你咁都問 咁撚笨都上到中產
你都喺返屋企 多謝你老豆老母啦
我相信我有錢過你, 又有外國國籍, 我都支持整場運動

你咁叻不如返大灣區住
算啦 你靜下啦
知咩事既一早知 洗撚要人屌咩
同埋你地成日指望美國幫你 醜唔醜
有啲直程係我啲客, 咁又點
武裝衝突大家都唔想
就講最近沙田果單
佢封撚哂路
之後派防暴警入商場清場? 你想打人定清場阿
走又無得走

迫到市民點唔還手?
之後還手又話我地好暴力

你收到未阿
假膠五毛
Hide Blocked User - 英特耐雄納爾
知唔知咩叫香港關係法啊
港紙同美金掛緊勾嫁ON9
唔明點解抗爭
美國佬講到明你一過就取消關係法
你以為中產就唔洗一齊受啊?
條例過完你估下幾多外資公司會走?
香港到時仲係金融中心啊?
移民?
連成本最低既台灣都講明一過左就當你大陸人咁審
你自己大撚把錢就移到姐
啲年輕人點啊?
咪就係你啲垃圾中產乜撚柒都唔做 搞到全部野要下一代食囉
因為太多你ed人。
仲係度講咩武裝衝突
次次遊行都未過不反對通知書個時間就出撚哂FULL GEAR係撚咁推
走唔切就追撚住打
依啲叫執法咩?
沙田個單
趕撚哂啲人入新城市 封哂出入口 火車站又封埋
係入面鬥獸場咁追住啲人打又叫執法啊?
你老母比人打撚到仆街還你一次拖就比人無限放大
乜撚柒都唔知就落現場睇下發生咩事啦
次鳩次都係黑警上GEAR先 義士再起路障 護住班和理非 唔撚比啲狗追過黎打人
武裝衝突 邊個位武裝啊 得把死人遮對啲狗又盾又槍又棍叫武裝啊?
仲話自己專業人士
用下個閪腦啦
請善用起底功能
你只係典型乜撚都沒做。但坐享其成果批人。不過你覺得自己已經得益左。已經有錢又係專業人士而自我感覺良好。
收皮啦港豬狗,滾你繼續返奴隸工傻鳩
我自己本身都係和理非
覺得暴力衝擊解決唔到問題
咁你未繼續和平抗爭囉。你開呢d po有咩意思?還要刻意話自己80後。我都係80後,同你完全唔同睇法。如果個撚個好似你咁,條送中例已經過埋。你還可以係度搞分化?
點解搞分化 我就係唔想而家既年青人搞到咁激
呢度無人想
你估個個星期六日出去唔辛苦?
你估個個想冒險坐監?
政府有回應咩?
你教我可以點
你自己唔抗爭就諗住移民去外國寄人籬下 醜唔醜
無佢地
你依家淨係用到百度到咋
仲有得用連登?
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞