[明燈] 恆指慢慢上升

558 回覆
119 Like 22 Dislike
啲叔父成日話股市專收叻囝

不過連登囝個個iq120 180cm fg 50k

應能戰勝股市
錢係自己的
人地share 下都有咁多踩場
科斯托蘭尼
一個投機者的告白
睇呢本得
其他所謂同系列是回帶呃錢
貼未呀樓主婆婆媽媽咁
有三千點唔係唔執齋益連登仔呀
Okthanks bro
無料扮4條,又要串我,講幾句就見曬底
樓主今日掃幾張大期, 2個月後每張執3400點
發發啦
快啲貼倉比大家葡萄下啦
8萬幾開到一張大咩
數學題:
入左25萬, 月尾提走33萬8, 戶口仲keep 到
問你我戶口最少有幾錢
覺得自己好正義好威?下下諗住挑人機睇下人地係咪老千、吹水佬?
網上大把有料既人,唔想再share落去就係你依d自以為。一個月賺幾皮野就覺得自己好叻?
我自問無連登仔咁有錢下下都幾千萬身家,post出黎大把人股票戶口多錢過我,貼出黎咪比人笑
btw點解你唔貼埋6月?係咪5月表現最好?

入正題
人生有得必有失,用呢個回覆post正評同負評數計算(7月25號找數)
正評多既話:我黎緊只會出post分析(不構成任何投資建議),唔會再回應任何要求我post 戶口證明
負評多既話: 會post 股票戶口滿足你地同埋某個叻仔既好奇心,之後唔會再post任何野
P.S 原先只係想試下成就自己同時成就他人
你第一個 post 我負評,而家係你 fans 啦
想請教樓主點睇係280-286妹左兩星期,成交偏少,係想部署轉trend ?
如果需要既話我可以開個新post比你地投票
嘗試唔好回佢地
花咁多時間寫咁多野
又唔落場玩,為乜先?
你窮唔緊要,買份牛證,回收價27800
support你自己既分析
唔好喺度紙上談兵扮老手

再講我投資從來無出post教人玩同分析
根本無需要證明啲乜
只係有人話要你貼倉要先貼為敬啫

米sir
個market咪幫我證明左
唔落場玩需要咁曬時間去分析
你真係好搞笑
有玩怕咩貼倉先
咁不如你又post 下持倉市值 or 現金出黎比我地睇下
似横行待變
尻估短期内會爆上
比d 耐性
都是睇大漲小回啦
應跌不跌
似利好
你推黎推去遲遲唔貼婆婆媽媽做乜9
我而家話你係神棍財演騙子呀!
乜柒都無話自己每日上落幾萬蚊
揸呢樣果樣,問你貼倉等大家葡萄下就推三推四

你知唔知我份人最鍾意做乜?
就係踢爆你呢啲假專家真騙子呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞