[明燈] 恆指慢慢上升

558 回覆
119 Like 22 Dislike
倫敦金專家都樂意分享見解
你有無出口幫佢地撐
接近25000牛。接近30000熊。無得輸
其實經濟放緩但係睇到31800真係望唔透
就穿
照計會守住先 275係重要關口 做戲都要頂幾日
彈返上280 281阻力都唔定
咁樣諗咪錯晒囉
五日都係今日低位明日高位
當然我唔排除會再插 我又唔似樓主咁勁睇到smart money
不過275守唔到我睇好大機會係新跌浪既開市 唔覺得267/268會2再搵到支持
係完全睇唔到底
貿易戰一係壞消息一係就拖。凶多吉少
除非阿爺托上證一日幾十點以上。唔係都幾難拗返上去。圖表係陰跌。唔係range
我反而係睇 頭肩底成形
向下271
再落唔落就唔知
但我唔覺得太淡
邊度頭肩底

我自己覺得係慢熊 溫水煮蛙 成個熊市可能要行幾年 類似00年
主要係美股拖累。港女成個7月無跟美股咁升
如果今次真係美股開始回調。港股而加睇到係弱勢。跟跌唔跟升
而且遊行問題。中央完全唔理。
本來我睇升既原因係諗住阿里巴巴同支付寶係港股上市。點知搞到咁耐都未有消息
所以暫時睇唔到升既可能
打錯字 頭肩頂
樓主好慘
會繼續follow你個blog
連燈呢度就由佢,太多痴線佬
其實香港人都係咁
Binc果d可以自己係出面開個po,大家都成年人,無謂係到浪費時間
我直到呢刻依然睇好,太多跟風盤啦,係要震走d弱者先
你玩開乜?有無持倉?
震幾多你都承受到?
樓主加油

利申:買開正股,主要用無撚用嘅FA
個人認為主要既支持位只有275
275守唔住 下面268 271實際支持都唔大

所以今日搏反彈到280 281都算值搏
大跌浪都有小反彈 尤其係跌到一啲重要既關口做戲都要彈一彈
真係痴線就上左去個BLOG度BINC啦

我真係好想知佢個BLOG教左你地啲咩
完全冇講用咩TA量度升幅/跌幅
31800? 33400? 37600? 你地有冇思考過點黎?

二黎極度主觀咁覺得之前280-290個細RANGE係有強手儲貨收集
其實所謂既Smart money 只係大戶唔想係中美新trade talk 出議息結果前有大動作
當個個睇跌時,今日就係大好時機!彈彈波!
9up 都有忠實fans
連登仔真係好呃
認同,本身等睇方向,諗住係爆上就真係最後煙花。但依加行爆落就覺得似玩慢熊。似上年咁 跌下升下 一路陰跌幾年。
跌到趴街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞