自從18區有連儂牆 抗爭運動已催向失敗

362 回覆
2181 Like 272 Dislike
字都未識寫
兄弟爬山
Push
你醒小小啦 自從你老母生你出嚟注定失敗
push
各位要小心中招,開始去返2014年藍絲對黃絲,完全唔係對住個政府,記住我地要瞄準政權!
理論上要為軍政府再帶黎麻煩?
agger,文宣遊行,對準政權呀
催向失敗唔係因為有連儂牆 係因為有呢d分化思想
你唔鐘意咪由人做你唔好去囉 然後你再提出個有
用方法抗爭
最憎人ban橋又唔比提議
咁你升級囉,好撚煩,呢d po夠一日十個8個,人地連儂場post都真係發生事先post,你呢d就真係唔知做咩尻
你當藍絲係人民?睇黎要再進化
理論上有用post推唔上,多謝你班長毛
又唔好因為呢樣嘢話成個運動會行失敗路線先

最主要focus 返返去政府同埋遊行就得,星期日沙田希望大家去到啦
唔係我地後退,係好多人都已經好攰,為左社會幾多年輕人同屋企人嘅關係都危在旦夕,比我地休息下先再上過啦兄弟
連儂牆好有用囉
連儂牆就係一個平台

俾較年長嘅人了解我地後生 加入我地陣營 呢個係其一方法散播訊息俾唔上網嘅人 同埋保持士氣

連儂牆可以面對面大家交流(後生 師奶 呀婆都適用) 上一代唔識上網 生活環境唔同 點明我地爭取緊啲咩?我地就話有連登傾姐 班廢老吸收途徑只有tvb 睇完tvb就係酒樓認屎認屁屌後生
你班友灰夠未
家下又唔係日日有運動
連儂牆作用係每個活動嘅延續
牆唔洗守
起係集氣
拆由佢地拆
拆完再起
和理非
夠鐘就出去運動
各有各作用
講到尾同連儂牆無關係
係任人打先係失敗
我真係寧願你貼文宣
Memo紙得啖笑
仲要守
屌你守燈柱都冇咁嬲
環保撚就快出黎
吉野家寶礦力連儂牆多謝推POST推上火星
貼了就散,表達民意就可以。和理非遊行deadline設定後升級。其他的不要亂搞浪費精力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞