拍片唔幫拖既人,請記住你地既身份

216 回覆
605 Like 119 Dislike
ON9 冇撚腦 死分化撚都咁多人支持
一早話左香港最後都係死番係自己人手中

得啦得啦 全部拍片都係臥底 出賣同伴 都係藍絲既同伴
直接full block條真分化撚

影響討論
呢條友咩事 成個傻仔咁
我無野講
想贏就咪嘈 槍口一致對外!
係咪就係個個真分化撚
人地幫手拍片影藍絲打人
就話人係臥底 係出賣同伴 係藍絲既同伴
唔叫分化???????
你地盲撚哂 傻撚哂?
難分真與假
駛唔到就屈人分化
明明人地係到幫手拍片影藍絲打人
你就係到話人係臥底 係出賣同伴 係藍絲既同伴
仲要唔認自己分化
笑撚死人
影影影, 影你老母咩, 日日都有人搣㗎啦
影撚住, ching們點變一拳超人
唔係個個都可以出手,唔出手拍片記錄事實又俾你屌,仲要話係維穩派,邏輯何在
唔係個個都可以出手,明白。但依家係個個都唔出手

保護同路人永遠係前線首要,做唔到,無人做,even無人嘗試去做,個個拍片拍黎把撚
你話如果得兩三個人,學生黎,唔夠膽唔夠打唔會怪你。
依家幾十個人,搵一個有丁咁多血性去阻止/救人都無,咁依幾十個鏡頭,佢地都見到其他人拍緊,係咪仲需要繼續自己都拍埋一份?而唔係去幫同伴呢?咁同維穩有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞