拍片唔幫拖既人,請記住你地既身份

216 回覆
605 Like 119 Dislike
你地係親政府既維穩派

咁講唔係割蓆,割蓆係割走佢,割到變孤島

我依家只係clarify返你地既政治光譜分類。
你地通通都係泛藍絲黎

齋拍片既人,你地成功用鏡頭制止當事人還拖,成功用鏡頭嚇退左想幫拖既黃屍。
黨唔會忘記你地

繼續用鏡頭去保護勇武既親中人士啦
代黨多謝你地
中國又贏
在座每位唔幫拖嘅人都係垃圾
生日歌好聽
主席聽緊
形同幫凶
左膠
人血饅頭邊個食?

我要食 我要食
立即停手,我而家嚴重警告你,唔好再襲擊

我而家係制止你再打人,請立即停手

我而家係公民拘捕你,因為你對我朋友施以實質傷害的襲擊
拍片派或成最大贏家
但係如果冇佢哋拍片嘅話 咁咪冇人紀錄低當時嘅情況 咪唔知黑警點打啲市民囉 簡單啲講 兄弟爬山 各有各做
咁係咪繼續用身體/生命去換取將一兩件廢老、廢中收監/even守行為

各有各做,好聽
繼續拍片,下次死左人,我會去打卡弔念佢
個問題係 唔係拍片者一定係錯 要諗全面啲 究竟佢係咪幫緊件事 71嗰日有啲廢老專影啲示威者個樣 咁呢啲咪抵屌囉 但係拍低廢老警犬嘅行為都唔一定係錯 立場記者都有拍低up上fb啦 唔通又屌佢話佢拍片咩 某程度上只係保障緊人身安全
票 唔介意你拉

但你做到野咪有票囉

講句口號難聽過粗口
打不還手爭取到民意 中共聽完生日歌會驚
挺胖虎
撐警察
啱呀 唔係下下都要衝到最前先叫有做嘢 其實開po嗰個嘅言論係某程度上屌9緊前線以外嘅人
係,現場無任何人幫手制止
所以我有理由相信,果班大部分係保護勇武藍絲

我地沈默大多數,當然係拍片保護勇武藍絲

有樣流出,只係少數黃屍所為
有人畀人打到斷手,無人制止

仲要叫好

笑4禾
我就會覺得大家身位唔同 唔係個個行得出嚟就承擔得起法律責任 你得嘅唔代表其他人都得 唔該你唔好分化 而家香港最需要團結
唔係下下還拖先係正常 咁樣先可以俾更多人知道我哋唔係暴徒 我哋先係被打壓嘅一群

btw禾你老母
屌你老母

叫人群毆呀?
你隻柒頭扑街冚家剷!
101拘捕令要講幾多次

保護同路人都唔去做
講乜野團結
係咪要人畀人打死先醒?

分你老味個化

不分化唔等於你做錯都唔糾正你
叫你保護同路人都分化
即係你叫人見死不救就最團結呀?
懦弱左膠只顧吃人血鏝頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞