|Switch機主討論(121)| Mario Maker 2 | 噬神者3 | Marvel聯盟3 | 叮噹牧場中文版

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

搭飛機送switch
外國有話8月switch同lite一樣用x1 mariko,真既話其實係勁左20%

香港?
我唔希望將來見到有人回呢條撚樣
邊度咁大個廣告
屌你老味白金隻game真心玩唔落去
Rpg要代入黑警、點代入到
除良安暴
隻 Zelda 個 DLC 係咪等爆左機先好買 ?
似深水埗
CEDEC AWARDS 2019,特別賞は「カービィ」や「スマブラ」の開発を手掛けた桜井政博氏。著述賞は「チェインクロニクル」総合ディレクターの松永 純氏に
https://www.4gamer.net/games/999/G999905/20190722038/
唔係,最好一開始就master mode開始
冇所謂
新save黎
可以一黎就master mode
DLC 係重新黎過架
Master mode係
唔會考慮玩master mode就幾時買都得
考慮玩就不如一開始就買,直接玩master mode
DLC包幾樣野
劍之試煉
電單車
Master mode

你可以係普通mode玩大師劍同電單車
亦可以係master mode 由頭玩+DLC內容
唔該哂
咁樣睇落唔買都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞