|Switch機主討論(121)| Mario Maker 2 | 噬神者3 | Marvel聯盟3 | 叮噹牧場中文版

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Switch 如果想換 SD 卡, 係咪就咁電腦過翻 D file 就得?
save一定響機
dl game, dlc, update全部響卡,唔肯定可唔可以直搬,但可以上eshop down返晒
我之前 熄機 搬 插卡 開機 搞掂
same,之前都係電腦搬
雖然有好多人都話lite版唔知做乜尻
但喺我都識個fd有3ds話switch太貴買唔起
可能lite版就喺target呢一批人
開發者嘅原意係俾2類人:
1) 唔需要TV Stand,淨係會拎出街玩或者點都係用手提Mode
2) 本身已經有Swtich,但係屋企可能多過1個玩家,為咗唔駛爭可以買多數,所以價錢都平啲

就睇吓咁次任記扑唔扑得中喇
Switch版『絶体絶命都市4 Plus』発売日が9月26日に決定!
開始左啦!

[center]第五次大戰 期間中獲得100分即可獲得Splatoon 2主題

我個fd應該喺前1類+無錢
同埋我覺得價錢其實真喺一個因素
我鐘意攤係床玩,所以輕左其實都可以一諗
但係個價應該跌到1200-1300先考慮
同埋我好想要震囉...
香港做緊千四 差唔多啫..
我坐係moon 前都係用手提mode
除左玩要用pro 制既game 我都係用手提mode
我通常都係咁
我睇game~~xenoblade 2 一定要tv mode
玩開3DS, 畫質再差都難唔到我, 9成時間handheld
但XB2 真係差好遠喎
唔係都有震、只係無hd震咋咩
唔差過3DS就冇問題
想問下血咒之地d bug搞好未
好似未有UPDATE
D箱都係無限開咁
無hd震=無震,同D副廠controller無hd震=無震一樣意思
9月有Zelda DXM DQ11S
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞