|Switch機主討論(121)| Mario Maker 2 | 噬神者3 | Marvel聯盟3 | 叮噹牧場中文版

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
9月MH?
Iceborne
請問你隻BOXING GAME係咪真係要做足運動個種手勢? 即係唔似打機嘅...
因為以前玩Wii,好流,就咁FING下手掣都當係做左....好失真
咁老實講
無心做就唔好買啦
就係有心想做,但怕佢係好流個種打機FEEL所以先問下....
自己平時每日都做個幾兩個鐘WORKOUT/PLANK/YOGA,都想再比多D變化自己啫
有demo
出拳個手掣會震幾有feel
仲以為switch有新mh
多謝回覆,咁出去買隻先
仲要買手掣保護套....
運動量係唔錯....即係唔會手掣FING下就當count左,最重要就係依點!
試左demo先啦
算罷啦,capcom到依家都淨係出冷飯落switch,唔洗諗有新作
原來有DEMO,今晚整先
(成個幾月冇開過部機了....)
插 dock 打果陣部機好熱係正常 ?
熱係正常
但唔知你個好熱係咩程度
有D驚係熱D既
Fire Emblem Heroes - New Heroes (Three Houses)
https://www.youtube.com/watch?v=9532VbRtqnc
好的,就今晚試試先
玩 Zelda
感覺熱過 PS4 有D暖蛋 feel
出新機個日 一定攞部舊機黎試下煎蛋
依隻其實講自律,始終Switch可以感應既就得joycon,你有心唔跟足既,就咁fing佢都會count
真係冇心做,就唔會去考慮買唔買,亦唔會黎問下大家覺得點...
只係,我想問清楚,NS係咪唔會似Wii咁,當你揸住對JC時,求其FING到下都計,而係改進左,要真係跟埋動作先計,叫做有番D準成度冇咁失真囉...
唔係鬧你
只係想帶出一點係隻game就算你全部出晒直拳佢都會當你中,要靠個人自律跟足指示做,不過佢有中文,所以點都易跟同做得準過Wii(我覺得
其實打機點都唔會做到同真一樣
呢類型game個啲動作判定如果做得太嚴格 要好準確先計
咁就會好難玩同唔好玩 跟住就比人狂屌

好似以前wii保齡球咁 你可以好hea都扔到個波出去全中
又可以好似保齡球手咁玩 但如果佢做到好嚴格 啲動作要勁標準
你諗下仲有咩人會想玩
打機始終原意都係為開心 要好似現實做運動既 咁一定冇可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞