|Switch機主討論(121)| Mario Maker 2 | 噬神者3 | Marvel聯盟3 | 叮噹牧場中文版

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我已經用STEAM 做Launcher, 我用USB連
一去其他GAME 佢就AUTO幫我亂禁掣
有朋友想買lite 因為冇電視
steam big screen mode setting controller有得set key
大機啦 呢d長玩既game
其實牧物而家每代入ture ending大約200個鐘
話多唔多,話少唔少
意思係細機玩兩三個鐘就要叉電 點玩
細機續航力高過原機
如果主力玩單機game
對畫面又無咩要求
其實都合理
只係價錢接唔接受到
預左架啦
你個名

隻伊布係度R JOB
FITNESS BOXING 有冇人會剩坐係到玩
仲諗緊買唔買
間房企都冇位企都唔知點玩
所以我問呢個問題
好靚
我知有班正常啲嘅已經無再sub r/pokemon
話俾啲 national dex meme同啲痴線佬煩到無辦法正常討論
twitter都多得呢班友洗版#BringBackNationalDex
直頭搞到有個#DontBringBackNationalDex
皮卡丘
妖怪手錶1 | Switch
9月20號咁多game出
等一齊大爆死
-THE CHINESE POKEMON BOOTLEG EVERYONE PRAISED FOR ITS ANIMATIONS REPORTEDLY STEALS USER DATA

-Not only are the models stolen from Game Freak but the animations are either ripped or slightly tweaked from Pokken Tournament

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞