|Switch機主討論(121)| Mario Maker 2 | 噬神者3 | Marvel聯盟3 | 叮噹牧場中文版

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我明呀,都冇覺得你話我,大家交流啫

所以有d人會買個dock用風扇
亦有d人會買條type-c延長線放部機出黎唔使插入去,等2個熱源唔會集中
明呀,我又唔係追求REAL.但以前Wii個種真係CHOK一CHOK,FING一FING都當做左,個下真係O晒咀....所以難得見大家講緊,先問問
打機當然係為開心,但做運動都一樣係開心架,
以前Wii FIT個塊版,跟住佢做STEPS,就等同去上CLASS一樣囉
明呀,我又唔係追求REAL.但以前Wii個種真係CHOK一CHOK,FING一FING都當做左,個下真係O晒咀....所以難得見大家講緊,先問問

打機當然係為開心,但做運動都一樣係開心架,
以前Wii FIT個塊版,跟住佢做STEPS,就等同去上CLASS一樣囉
我大概明樓上巴打講咩
明明有心玩 有時未出拳 唔覺意郁左下就計左 就真係好無引
講真你hea 打都吹你唔漲 不過想減肥健身就會自己認真玩 唔係咪嘥自己時間
design 隻game 個教練都叫人拍自己片/睇鏡黎調個姿勢
真,最怕無癮
咁驚 有demo 試左先
不過係咪減價完左
等緊下個禮拜出德軍3

panic button
唔熱就奇啦
第1次插電視玩個陣真係嚇一嚇
得一個風扇仔 粒U又唔係Apple嗰啲痴線U
又唔見佢喺UO派
部機貴過機票
《Fire Emblem 風花雪月》CM1
https://youtu.be/FoNEcRPNHYk
揀難度
屌721返到黎就開post
嘩屌
淫賤大波妹
https://twitter.com/runefactory_pr/status/1152114321524056064?s=21

符文5情報
唔知有冇畫面可以睇吓
佢有事臨時出唔到C96
本身話會出一夜本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞