|Switch機主討論(121)| Mario Maker 2 | 噬神者3 | Marvel聯盟3 | 叮噹牧場中文版

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
即係當之前買左switch係水魚?咁撚快出部同價錢性能提升機種
Nintendo Switch March 3, 2017.
Nintendo Switch(new) September???, 2019 (?)

PlayStation 4 November 15, 2013
PlayStation 4 Slim September 16, 2016

Xbox One November 22, 2013
Xbox One S August 2, 2016
快⋯⋯
Switch 3年出同價錢性能好啲 仲要係rumour 就水魚
Ps4 3年出pro勁少少 貴一千 業界良心
http://jp.gamesindustry.biz/article/1907/19071103/
Opinion:Nintendo Switch Liteは成功する運命にあるが,Switch Proは重要だ
sor,無買ps4同xbox。我只係將自己感受打出黎,拉埋ps4落水都唔會改變
「PCエンジン mini」は2020年3月19日発売。50タイトルを収録し価格は税抜1万500円,予約受付は7月15日スタート
首先,我好少入ps4 post。
其次,請問我幾時有係ps4 post幫ps4辯護?而且仲要用switch做擋箭牌?
我只係希望我唯一嘅主機switch可以生性
點會好似上面條友咁一野ban個"ps4都係咁"埋黎呀?
起碼我唔會係人鬧switch時用ps4擋,我接受佢嘅不足
吓,講ps4同xbox係因為個市場生態係咁
同埋兩年半三年都叫快,咁點為之合理?依家一個世代玩六七年,等到第五六年先改版,之後一年後出新世代?
阿媽屌個仔點解跳唔到級十二歲讀大學,個仔話大部份人都唔會咁跳級,係咪又係叫搬其他人幫自己擋?
依家主機邊似以前
2.3年機能就落後一截啦
咁如果係你心中呢件事同12歲讀大學一樣咁無理,我都無話可說........
此地無銀
有無人買左實況野球,想問好唔好玩?
「任天堂 インターンシップ 2019 実施レポート」を掲載しました。
https://www.nintendo.co.jp/jobs/internship/report/index.html
覺得新出隻 g gen 最大賣點係移植獨眼高達,是否可悲
唉,睇返以前 g gen advance / g gen ds / g gen cross drive 呢啲有原創故事或者主角真係好正,點解依家無哂
如果想買機係咪官網買好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞