[扮工動物園] 說好的轉涼呢之星期三

761 回覆
1 Like 1 Dislike

係邊度等?

starbuck

日日唔同時間?

同starbucks 啲人混熟咗未

係邊度等?

starbuck

日日唔同時間?

同starbucks 啲人混熟咗未

我返過Starbucks
新黎既同事真係仆街黎。
琴日有個男人同我地一齊數左d貨,今日要再數多次,之後個今日係另一個男人同我地數,佢拎多左貨,之後我地3個數到一半佢先知自己拎多左貨。之後條仆街扮哂野同我講話。你做咩唔提佢呀? 琴日得我地同另外一個男人一齊數,佢唔知架ma...
聽到呢到我真係嬲。屌你無責任講? 射個波落我到 好撚仆街,佢返左3日就已經咁。真係做耐d都唔知會點。呢位同我同team 既同事相當危險

一齊數貨嘅男人咩人嚟?

講真佢果間真係無得輸
你無大錯無得罪人既真係可以做成世

我當年嘅錯就係大肚生仔攞產假

只可以話你唔好彩.......
你fb 都見我老婆有幾多福利架啦

不要再說了
個結晌我心入面都九年

叫主幫你解

入咗正苦叫做解咗啲

年假加到18, 到max pt會唔會解多D

叫主幫你解

入咗正苦叫做解咗啲

但無double pay 無bonus 無十年大利是

叫主幫你解

入咗正苦叫做解咗啲

但無double pay 無bonus 無十年大利是

十年大利是我老婆都無
因為都算轉左公司
https://lihkg.com/thread/129866/page/1?ref=android

本刊連日追蹤受林鄭援助五百元的丐婦,原來亦由乞丐集團操控。

登上報章後,她一度失去蹤影,但沒有離開香港,只是轉換了乞食地點。本月初,本刊便在旺角東港鐵站外,發現她跪地行乞。記者監視期間,看到她不時無聊玩手機,而且每小時平均有過百元收入,更因好心人送麵包,午餐都節省。

每日開工十小時,收入可過千,晚上則回到油旺區一幢大廈內的乞丐竇,由組織提供吃住。
https://lihkg.com/thread/129866/page/1?ref=android

登上報章後,她一度失去蹤影,但沒有離開香港,只是轉換了乞食地點。本月初,本刊便在旺角東港鐵站外,發現她跪地行乞。記者監視期間,看到她不時無聊玩手機,而且每小時平均有過百元收入,更因好心人送麵包,午餐都節省。

每日開工十小時,收入可過千,晚上則回到油旺區一幢大廈內的乞丐竇,由組織提供吃住。

一向唔比錢乞衣
最多只會比賣藝者

林鄭洗唔洗報案比人行騙?

跟本就假喊!
真喊既邊會咁快收聲

你唔理就即收
你去緊張佢就即刻真喊, 收放自如

我見過有個老豆同個仔一齊行,3-4歲咁上下,個仔行行下仆街,即刻起返身,個老豆問:有無事呀?
個仔: 無呀

我哋屋企就係咁~~~

我係咪其實見到個個就係黑帝? 我係樓下見到
新黎既同事真係仆街黎。
琴日有個男人同我地一齊數左d貨,今日要再數多次,之後個今日係另一個男人同我地數,佢拎多左貨,之後我地3個數到一半佢先知自己拎多左貨。之後條仆街扮哂野同我講話。你做咩唔提佢呀? 琴日得我地同另外一個男人一齊數,佢唔知架ma...
聽到呢到我真係嬲。屌你無責任講? 射個波落我到 好撚仆街,佢返左3日就已經咁。真係做耐d都唔知會點。呢位同我同team 既同事相當危險

一齊數貨嘅男人咩人嚟?

今日一齊個同事係另一條team既同事
做左6-7年左右
新黎既同事真係仆街黎。

一齊數貨嘅男人咩人嚟?

職位一樣?扮大袋?

你可以話交晒俾你負責,唔駛佢點

一向唔比錢乞衣
最多只會比賣藝者

一9樣

跟本就假喊!
真喊既邊會咁快收聲

你唔理就即收

我見過有個老豆同個仔一齊行,3-4歲咁上下,個仔行行下仆街,即刻起返身,個老豆問:有無事呀?

我哋屋企就係咁~~~

我有相!!!!

你見到果個係咪咁樣?

跟本就假喊!
真喊既邊會咁快收聲

你唔理就即收

我哋屋企就係咁~~~

我有相!!!!

你見到果個係咪咁樣?

下晝又可以送文件
條友發大嚟玩,我呢次點都係要企出嚟受 睇個勢應該準備收信封

唔撚係呀

唔撚係呀

詳情

warning 者下嘩
條友點都話要有hardcopy澄清返件事,唔係就搵律師
但上面就一定唔會出信,因為咁搞真係玩到上總部/俾人話行政失當
但上面就一定唔會出信,因為咁搞真係玩到上總部/俾人話行政失當

咁你呀頭點?
係你做錯定你dept 其他人做錯

可能係諗住專登做SHOW點知玩出鍋

咁你呀頭點?
係你做錯定你dept 其他人做錯

我一個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞